Dark Express Liquid Tan, 150 ml

Samoopalovací lehký fluid na obličej i tělo pro
Výrobce
He-ShiHe-Shi
4/FT.HS.DELT.150
Řada
skladom
Alternativní zboží

"Hero produkt" od značky He-Shi v novém, tmavším odstínu.
Neuvěřitelně lehký fluid se snadno roztírá a usychá během několika vteřin.
Zanechává dokonalé opálení beze skvrn. Oceněný jako "Nejlepší samoopalovací produkt" mezinárodním časopisem Cosmopolitan. Obsah totoho produktu opálí až 5 celých těl a p

... Čítať ďalej
27,23 €

Související produkty

Výsledok 1 - 4 z 4
  • Popis
  • Zloženie

"Hero produkt" od značky He-Shi v novém, tmavším odstínu.
Neuvěřitelně lehký fluid se snadno roztírá a usychá během několika vteřin.
Zanechává dokonalé opálení beze skvrn. Oceněný jako "Nejlepší samoopalovací produkt" mezinárodním časopisem Cosmopolitan. Obsah totoho produktu opálí až 5 celých těl a při pravidelném používání vám proto vystačí zhruba na 2 měsíce. Vhodný pro všechny typy pleti. Pro tmavé opálení beze šmouh.

Účinky:

  • okamžité opálení
  • rychleschnoucí & nezanechává skvrny
  • maximální hydratace
  • rovnoměrné blednutí
  • opálení vydrží 7-10dní

Použití: Proveďte peeling s He-Shi Tan Remover&Primer a naneste na čistou a suchou pokožku pomocí He-Shi Tanning Mitt (rukavice).
Vetřete krouživými pohyby, abyste získali opálení beze skvrn.
Získáte okamžité opálení, které bezprostředně zasychá, což vám umožní "obléknout se a jít". Nechte barvu rozvinout dalších 6-8 hodin, poté se osprchujte.
Denně hydratujte pokožku pro prodloužení a oživení svého opálení.

Aktivní složky:

  • 94 % složek přírodního původu
  • glycerin pro maximalizaci hydratace pokožky
  • Avokádový a arganový olej k intenzivní hydrataci a hloubkové výživě pokožky a k zajištění rovnoměrného blednutí 

He-Shi

Produkty He-Shi jsou veganské a nejsou testované na zvířatech, což dokládá i certifikát PETA. Neobsahují alkohol, parabeny, palmový olej, minerální oleje ani sulfáty. Produkty obsahují přírodní složky té nejvyšší kvality, které zaručují dokonalý výsledek v podobě přirozeného opálení. Složka DHA (způsobující opálení) je 100% přírodního původu, který byl ověřen EcoCert. Všechny produkty jsou proto bezpečné i pro těhotné a kojící ženy.

AQUA ((WATER, EAU), DIHYDROXYACETONE, GLYCERIN, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, ERYTHRULOSE, CARAMEL, PARFUM (FRAGRANCE), PHENOXYETHANOL, CITRUS AURANTIUM PEEL OIL, ARGANIA SPINOSA (ARGAN) KERNEL OIL, LIMONENE, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL, DISODIUM EDTA, ETHYLHEXYLGLYCERIN, LINALOOL, TETRAMETHYL ACETYLOCTAHYDRONAPHTHALENES, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRONELLOL, GERANIOL, LINALYL ACETATE, DIMETHYL PHENETHYL ACETATE, ROSE KETONES, CI 42090, CI 19140, CI 16035

Revolution Hair
X

Right Click

No right click