Couperose Cream, 50 ml

Krém proti kuperóze
Výrobce
etre belleetre belle
8/3110-0000
Řada
skladem

Krém proti kuperóze zmírňuje začervenání, posiluje křehké žilky a je velmi dobře tolerován i citlivou pokožkou. S obsahem kyseliny hyaluronové, výtažku z třezalky, břečťanu a kaštanu červeného. Působí zklidňujícím a posilujícím účinkem.

Použití: ráno a večer naneste na pleť ošetřenou ampulemi proti k

... Číst dál
835 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 4 z 4
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro zářivou pleť, proti kuperóze a rosacee

Krém proti kuperóze zmírňuje začervenání, posiluje křehké žilky a je velmi dobře tolerován i citlivou pokožkou. S obsahem kyseliny hyaluronové, výtažku z třezalky, břečťanu a kaštanu červeného. Působí zklidňujícím a posilujícím účinkem.

Použití: ráno a večer naneste na pleť ošetřenou ampulemi proti kuperóze. Podle síly kuperózy natřete krém lokálně nebo na celý obličej. Poté aplikujte odpovídající denní péči. Krém lze zkombinovat s ampulemi proti kuperóze.

Aktivní látky:
• arnika
• červený kaštan
• vilín
• břečťan
 • kyselina hyaluronová
• třezalka
• kolagen,
• sorbitol,
• tokoferol

Účinky:
• krém proti kuperóze zmírňuje začervenání a posiluje kapiláry

skin therapy - speciální péče pro zářivou pleť 
Produkty z řady Skin Therapy nabízejí efektivní řešení péče o pleť v souladu s nejrůznějšími požadavky Vaší pokožky. Tito specialisté dodávají pleti právě to, co potřebuje. Jsou silnými pomocníky v boji proti začervenání, rozšířeným pórům, suchým linkám i vráskám. Všechny produkty řady Skin Therapy mohou být individuálně začleněny do jiných produktových řad v závislosti na Vašich požadavcích. Zvolte si toho správného experta pro zvýraznění Vaší krásy. Např.: Sérum Celullar Night Repair bylo speciálně vyvinuto pro působení během spánku. Bylo vytvořeno pro intenzivní podporu pokožky v rámci nočních regeneračních procesů. Účinně působí proti poškození buněk, které je způsobeno světlem a věkem a maximalizuje noční regenerační schopnost pokožky. Vstávejte s viditelně krásnější pletí – den co den!

Aktivní látky v protikuperózních výrobcích
Pupečník asijský - podporuje pružnost žilních stěn, přispívá ke správné rovnováze v doplňování živin a kyslíku a ke správné funkci buněčného metabolismu
Borůvky - přispívají k normální krevnímu oběhu v křehkých žilkách a zlepšují mikrocirkulaci.
Gingko, riboflavin - redukují otoky žil, působí jako antioxidanty.
Chmel, bisabolol, heřmánek, vilín - zklidňují.
Přeslička polní - zpevňuje a působí proti zánětům.
Třezalka - posiluje rovnováhu pleti.
Listnatec pichlavý - snižuje propustnost kapilár díky obsahu rutinu. Redukuje otoky a disponuje protizánětlivými účinky.
Jírovec maďal - zlepšuje žilní návrat a působí protizánětlivě.
• s obsahem hydratačního chitosanu a kolagenu s elastinem, které zpevňují tkáň

Aqua [Water], Paraffinum Liquidum [Mineral Oil], Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Propylene Glycol, Cyclopentasiloxane, Poly- sorbate 60, Hedera Helix (Ivy) Extract, Ruscus Aculeatus Root Extract, Hypericum Perforatum Flower/Leaf/Stem Extract, Heterotheca Inuloides (Arnica mexicana) Flower Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Seed Extract, Soluble Collagen, Sodium Hyaluronate, Sorbitol, Ethylhexylglycerin, Sodium Cetearyl Sulfate, Cyclohexasiloxane, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Sodium Citrate, Tocopherol, Phenoxyethanol, Limonene, Eugenol, Linalool, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Coumarin, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Parfum [Fragrance]

Revolution Hair
X

Right Click

No right click