Fixing Restructuring Mousse Strong - Forte, 250 ml

Regenerační tužicí pěna (silná fixace)
Výrobce
Vitality´sVitality´s
2/25.08002
Řada
skladem

Mousse Fissativa Ristrutturante

Silná fixace

Pěna byla speciálně vyvinuta pro tvorbu měkkých objemů a pro dodání přirozené podpory účesu. Propůjčuje vlasům výjimečný lesk. Obsažený D-panthenol zajišťuje vlasům optimální hydrataci a komplexní ochranu vlasů. Díky verzi se silnou fixací dokážete vytvořit

... Číst dál
235 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 6 z 6
  • Popis

Vlastnosti

silná fixace, pro objem

Mousse Fissativa Ristrutturante

Silná fixace

Pěna byla speciálně vyvinuta pro tvorbu měkkých objemů a pro dodání přirozené podpory účesu. Propůjčuje vlasům výjimečný lesk. Obsažený D-panthenol zajišťuje vlasům optimální hydrataci a komplexní ochranu vlasů. Díky verzi se silnou fixací dokážete vytvořit strukturované účesy, pěna dodává maximální podporu také velmi náročným a propracovaným účesům. Zanechává vlasy hedvábně jemné a lesklé.

EFFÉCTO
Profesionální vlasová péče a styling pro Vaše vlasy
Vitality´s Effécto nabízí kompletní škálu produktů pro péči a styling vlasů. Pěstící přípravky dodávají vlasům hydrataci, tvar a vytvářejí ve vlasech přirozený efekt. Usnadňují rychlé vysoušení. Nezatěžují vlasy a nezanechávají zbytky. Produkty jsou k dostání v salonním balení a díky praktickým dávkovacím systémům optimalizují čas na salonu. Effécto je synonymem kvality i zárukou výhodného nákupu.

Revolution Hair
X

Right Click

No right click