BB Perfect Beauty Fluid SPF 20 - Ivory, 40 ml

Hydratační a korekční fluid pro normální a suchou pleť s ochranou proti UV záření - slonová kost
Výrobce
Dr. med. Christine SCHRAMMEK Dr. med. Christine SCHRAMMEK
7/488000
Řada
skladem
Alternativní zboží
Sametově jemná konzistence s ochranou proti UV záření (SPF 20) a lehkým krytím dodává bezchybný vzhled pleti. Fluid je kombinací make-upu a péče s efektivní ochranou proti UVA a UVB záření. Obsahuje také speciální pigmenty pro vynikající „soft focus“ efekt. Osvěžující složení opticky vyhlazuje pleť ... Číst dál
1 398 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 2 z 2
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro všechny typy pleti, ochrana před sluncem , pro normální pleť

Sametově jemná konzistence s ochranou proti UV záření (SPF 20) a lehkým krytím dodává bezchybný vzhled pleti. Fluid je kombinací make-upu a péče s efektivní ochranou proti UVA a UVB záření. Obsahuje také speciální pigmenty pro vynikající „soft focus“ efekt. Osvěžující složení opticky vyhlazuje pleť a opravuje nedokonalosti pokožky. Fluid pomáhá chránit pokožku před poškozeními, způsobenými UV zářením, jež jsou příčinou stárnutí pleti. Lehce matuje a poskytuje pleti přirozený a zářivý vzhled.

Použití: Naneste na vyčištěnou pleť.

Hlavní složky:
• UVA a UVB filtry
• allantoin
• Aquarich®
• bisabolol
• RonaFlair® Flawless
• oxid zinečnatý
• oxid titaničitý
• výtažek z kořene lékořice
• panthenol
• kyselina rozmarýnová

ESSENTIAL
Denní péče pro každý typ pleti

Produkty tvoří základ péče o normální pleť. Každé aplikaci krémů a masek by mělo předcházet jemné, ale důkladné čištění obličeje. Správné čištění, které je přizpůsobeno aktuálnímu stavu pleti představuje jeden z nejdůležitějších kroků v péči o pleť. Pouze perfektně vyčištěná pleť je vnímavá k následujícím pěstícím přípravkům a účinným látkám. Nedochází k narušení přirozené rovnováhy pleti, naopak - pokožka je chráněna používáním speciálních čisticích a peelingových přípravků. Navíc tato řada nabízí produkty, které jsou vhodné pro každý typ pleti.

Aqua (Water), Titanium Dioxide (CI 77891), C12-15 Alkyl Benzoate, Propylheptyl Caprylate, Octocrylene, Talc, Glycerin, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Cyclopentasiloxane, Propylene Glycol, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Panthenol, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Zinc Oxide, Dimethicone, Cera Alba (Beeswax), Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Avena Strigosa Seed Extract, Lauroyl Lysine, Allantoin, Bisabolol, Rosmarinic Acid, Hydrogenated Castor Oil, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Dimethiconol, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Glyceryl Stearate, Glyceryl Oleate, Lecithin, Magnesium Sulfate, Silica, Citric Acid, Sodium Chloride, Tetrasodium Iminodisuccinate, Sodium Hydroxide, Sorbitol, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Parfum (Fragrance), Hexyl Cinnamal, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Citronellol, CI 77492 (Iron Oxide), CI 77499 (Iron Oxide), CI 77491 (Iron Oxides)

Revolution Hair
X

Right Click

No right click