Bi-Phasic Ceramide Complex, 50 ml

Dvoufázový ceramidový komplex
Výrobce
etre belleetre belle
8/3221-0000
Řada
skladem
Hydrodimension pro normální a suchou pleť

Komplex pro suchou a ochablou pleť s povolenými konturami obsahuje ceramidy, které působí jako hydratační bariéra v rohové vrstvě pokožky. Chrání pleť před vysoušením. Ta zůstává stále jemná a hedvábně hladká. Pro pružnost pokožky a aktivaci obnovy buněk. Bíl ... Číst dál
1 079 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 2 z 2
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro suchou pleť, pro normální pleť

Hydrodimension pro normální a suchou pleť

Komplex pro suchou a ochablou pleť s povolenými konturami obsahuje ceramidy, které působí jako hydratační bariéra v rohové vrstvě pokožky. Chrání pleť před vysoušením. Ta zůstává stále jemná a hedvábně hladká. Pro pružnost pokožky a aktivaci obnovy buněk. Bílá část emulze-gelu se používá pro denní a růžová pro večerní péči.

POUŽITÍ: Ráno a večer naneste několik hydroperel na pleť a lehkými masážními pohyby je vetřete do kůže.

Tip: Jsou vynikající jako podklad pod make–up. Můžeme je použít i jako první krok péče pod denní nebo noční krém.

Aktivní látky:
• Sojaproteine - přírodní rostlinné bílkoviny ze sojových bobů, zvláčňují, změkčují, obnovují kožní film, zlepšují kondici pleti 
•  Ceramide – transport vlhkosti do hloubky 
•  Zink – zklidnění pleti, přirozený UV filtr 
•  DNA – nukleové kyseliny 
•  Růže šípková – přírodní pěstící olej, obsahuje vitamín C, karoteny, z nichž si organismus dokáže vyrobit vitamin A, dále některé z vitamínů B, vitamín P, K a kyselinu nikotinovou.

HYDRO - PEARLS Hydratační „perly“
Hydrodimension dávají pleti krásnější, mladší a pěstěný vzhled. Kožní tuky spolu s přírodním hydratačním faktorem (N.M.F.) tvoří vynikající ochrannou kožní bariéru (kožní film) proti negativním vlivům prostředí i proti bakteriím. Zároveň chrání pleť před vysušením. Produkty řady Hydrodimension podporují obnovu a udržení zdravého a funkčního kožního filmu pomocí nejmodernějších ingrediencí a transportních systémů – je použit revoluční systém mikroskopické hydrodifúze.

Efekt na pleti:
1. vynikající hluboká hydratace pleti
2. podpora a stabilizace kolagenových vláken v pleti
3. podpora výroby vlastní kyseliny hyaluronové v kůži

Aqua (Water), Glycerin, Hydrolyzed Soy Protein, Phenoxyethanol, Glycosphingolipids, Phospholipids, Cholesterol, Ceramides, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Benzyl Alcohol, Salicylic Acid, Sorbic Acid, Carbomer, Triethanolamine, Glyceryl Polyacrylate, Zinc DNA, Rosa Moschata Seed Oil, Mica, CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 73360 (Red 30 Lake)

Revolution Hair
X

Right Click

No right click