Hydro Pearl Normal/Dry Skin, 50 ml

Hydroperly pro normální/suchou pleť
Výrobce
etre belleetre belle
8/3223-0000
Řada
skladem
Hydrodimension pro normální a suchou pleť

Hydroperly pro normální až suchou pleť jsou určeny pokožce, která vykazuje nedostatek hydratace a potřebuje obnovit kožní film i svůj celkový vzhled. Hydroperly disponují adstringentními účinky vilínu a hořce žlutého. Velký význam mají i obsažené mukopolysach ... Číst dál
1 045 Kč
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro normální pleť, pro suchou pleť

Hydrodimension pro normální a suchou pleť

Hydroperly pro normální až suchou pleť jsou určeny pokožce, která vykazuje nedostatek hydratace a potřebuje obnovit kožní film i svůj celkový vzhled. Hydroperly disponují adstringentními účinky vilínu a hořce žlutého. Velký význam mají i obsažené mukopolysacharidy a nezanedbatelnou součástí péče je vitamín C, který podporuje regeneraci a působí jako antioxidant.

POUŽITÍ: Ráno a večer naneste několik hydroperel na pleť a lehkými masážními pohyby je vetřete do kůže.

Tip: Jsou vynikající jako podklad pod make–up. Můžeme je použít i jako první krok péče pod denní nebo noční krém.

Aktivní látky:
• Hamamelis virginiana – vilín viržinský – adstringentní účinek
• Mucopolysacharide – velký význam při zvýšení a udržení obsahu vody v pleti
• Enzian extrakt – hořec žlutý
• Vitamín E – antioxidant, podporuje regeneraci

HYDRO - PEARLS Hydratační „perly“
Hydrodimension dávají pleti krásnější, mladší a pěstěný vzhled. Kožní tuky spolu s přírodním hydratačním faktorem (N.M.F.) tvoří vynikající ochrannou kožní bariéru (kožní film) proti negativním vlivům prostředí i proti bakteriím. Zároveň chrání pleť před vysušením. Produkty řady Hydrodimension podporují obnovu a udržení zdravého a funkčního kožního filmu pomocí nejmodernějších ingrediencí a transportních systémů – je použit revoluční systém mikroskopické hydrodifúze.

Efekt na pleti:
1. vynikající hluboká hydratace pleti
2. podpora a stabilizace kolagenových vláken v pleti
3. podpora výroby vlastní kyseliny hyaluronové v kůži

Aqua (Water), Glycerin, Glyceryl Polyacrylate, Cetearyl Octanoate, Lanolin, Stearyl Hepatanoate, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Aloe Barbadensis (Aloe Vera Leaf) Extract, Rosa Moschata Seed Oil, Phospholipids, Cholesterol, Sodium Hyaluronate, Propylene Glycol, Ethoxydiglycol, Butylene Glycol, Gentiana Lutea (Gentian) Root Extract, Bifida Ferment Lysate, Glycosaminoglycans, Drometrizole Trisiloxane, Carbomer, Triethanolamine, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Ethylhexyglycerin, CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77019 ( Mica), CI77007 (Ultramarines)

Revolution Hair
X

Right Click

No right click