Hydro Pearl Hyper Dry Skin, 50 ml

Hydroperly pro velmi suchou pleť
Výrobce
etre belleetre belle
8/3224-0000
Řada
skladem
Hydrodimension pro normální a suchou pleť

Hydroperly pro velmi suchou pokožkou jsou určeny dehydrované pleti, která potřebuje obnovit hydrataci. S obsahem mukopolysacharidů, které mají velký význam při zvýšení a udržení obsahu vody v pleti, lanolin dodává pleti vysokou vláčnost a má schopnost absorbo ... Číst dál
1 045 Kč
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro suchou pleť, pro hydrataci pleti

Hydrodimension pro normální a suchou pleť

Hydroperly pro velmi suchou pokožkou jsou určeny dehydrované pleti, která potřebuje obnovit hydrataci. S obsahem mukopolysacharidů, které mají velký význam při zvýšení a udržení obsahu vody v pleti, lanolin dodává pleti vysokou vláčnost a má schopnost absorbovat několikanásobné množství vody. Důležitou součást perel představují rovněž výtažky z aloe vera a kyselina hyaluronová.

POUŽITÍ: Ráno a večer naneste několik hydroperel na pleť a lehkými masážními pohyby je vetřete do kůže.

Tip: Jsou vynikající jako podklad pod make–up. Můžeme je použít i jako první krok péče pod denní nebo noční krém.

Aktivní látky:
• Mucopolysacharide – velký význam při zvýšení a udržení obsahu vody v pleti
• Lanolin – dodává pleti vysokou vláčnost, má schopnost absorbovat několikanásobné množství vody, než je jeho objem a vytváří přitom emulzi olej/voda
• Aloe barbadensis - zvlhčuje, hydratuje, zklidňuje
• Kyselina hyaluronová – zvlhčuje a pomáhá zadržet vodu v kůži, přirozená součást buněčného tmelu

HYDRO - PEARLS Hydratační „perly“
Hydrodimension dávají pleti krásnější, mladší a pěstěný vzhled. Kožní tuky spolu s přírodním hydratačním faktorem (N.M.F.) tvoří vynikající ochrannou kožní bariéru (kožní film) proti negativním vlivům prostředí i proti bakteriím. Zároveň chrání pleť před vysušením. Produkty řady Hydrodimension podporují obnovu a udržení zdravého a funkčního kožního filmu pomocí nejmodernějších ingrediencí a transportních systémů – je použit revoluční systém mikroskopické hydrodifúze.

Efekt na pleti:
1. vynikající hluboká hydratace pleti
2. podpora a stabilizace kolagenových vláken v pleti
3. podpora výroby vlastní kyseliny hyaluronové v kůži

Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Aqua (Water), Glycerin, Glyceryl Polyacrylate, Cetearyl Octanoate, Lanolin, Stearyl Heptanoate, Aloe Barbadensis (Aloe Leaf) Extract, Rosa Moschata Seed Oil, Phospholipids, Cholesterol, Sodium Hyaluronate, Propylene Glycol, Ethoxidyglycol, Butylene Glycol, Gentiana Lutea (Gentian) Root Extract, Bifida Ferment Lysate, Glycosaminoglycans, Drometrizole trisiloxane, Carbomer, Triethanolamine, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Ethylhexyglycerin, CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77019 ( Mica), CI 15985 (FD&C Yellow No. 5)

Revolution Hair
X

Right Click

No right click