Energy Plus A+C+E Cream SPF 10, 50 ml

Luxusní, bohatý, vitamínový krém
Výrobce
etre belleetre belle
8/3275-0000
Řada
skladem
Alternativní zboží
Pro suchou, unavenou pleť, která potřebuje regeneraci.

Vyživující péče pro suchou zralou pokožku. Vitamínový komplex vpracovaný do mikrosfér podporuje ochranu proti volným radikálům, aktivuje obnovu buněk a vitamín A se stará o vyhlazení reliéfu pleti. Přírodní hydratační faktory odstraňují pocity na ... Číst dál
905 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 8 z 8
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro zdravou pleť, pro suchou pleť, pro zralou pleť, ochrana před sluncem

Pro suchou, unavenou pleť, která potřebuje regeneraci.

Vyživující péče pro suchou zralou pokožku. Vitamínový komplex vpracovaný do mikrosfér podporuje ochranu proti volným radikálům, aktivuje obnovu buněk a vitamín A se stará o vyhlazení reliéfu pleti. Přírodní hydratační faktory odstraňují pocity napětí v pleti, pokožka získává jemný a hedvábný vzhled. Obsažený ochranný faktor 10 chrání světlou a citlivou pokožku před předčasnými známkami stárnutí, způsobenými sluncem.

POUŽITÍ: ráno a/nebo večer naneste na vyčištěnou a tonizovanou pleť.

Energy vysoce koncentrovaná vitamínová péče
Vitamíny jsou opravdovými multitalenty. Společně s minerálními látkami a stopovými prvky se počítají k esenciálním živinám. Platí mj. za vynikající antioxidanty a podporují výstavbu pleti vlastním kolagenem. V produktech péče o pleť chrání před škodlivými vlivy životního prostředí a dodávají unavené a bledé pokožce energii a zářivý vzhled.

K opětovnému růstu pleťových buněk přispívá zjeména vitamín A, díky kterému se může pleť také lépe bránit nepříznivým vlivům životního prostředí. Vitamín A pomáhá regeneraci pokožky, zpomaluje stárnutí pleti, působí proti předčasné tvorbě vrásek a zmírňuje stařecké skvrny.

Vitamín C v produktech péče o pleť chrání pokožku před volnými radikály, které poškozují buňky. Ty mohou proniknout do pokožky např. slunečním zářením. Vitamín C zadržuje tyto agresivní částečky na kůži a pomáhá je odstranit.

Také vitamín E působí jako lapač volných radikálů. Kombinace těchto dvou vitamínů je zajímavá i z toho důvodu, že vitamín E, který je spotřebováván vitamínem C, může vést k opětovné obnově funkce ochrany buněk. Vitamín E je vhodný zvláště pro sluncem namáhanou pleť, neboť zabraňuje předčasnému stárnutí pokožky, které způsobuje sluneční záření. Přirozeně vitamíny nenahrazují žádné sluneční filtry, ale jsou používány jako doplňkové látky. Dodávají pleti hedvábně jemný a hladký vzhled.

Aqua [Water], Caprylic/Capric Triglyceride, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Glyceryl Stearate SE, Butylene Glycol, Tocopheryl Acetate, Ceteareth-30, Dimethicone, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Phenoxyethanol, Sodium Ascorbyl Phosphate, Isohexadecane, Potassium Palmitoyl Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrogenated Castor Oil, Ethylhexylglycerin, Parfum [Fragrance], Limonene, Lactose, Polysorbate 80, Propylene Glycol, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Microcrystalline Cellulose, Retinyl Palmitate, Tetrasodium Iminodisuccinate, Lactic Acid, Citrus Limon Fruit Extract, Linalool, Citral, CI 77491 [Iron Oxides], Citronellol, Geraniol, Farnesol, CI 19140 [Yellow 5], Caprylyl Glycol

Revolution Hair
X

Right Click

No right click