Quicklift Roll-On Eye Serum, 6,5 ml

Oční sérum Roll-On
Výrobce
etre belleetre belle
8/3804-0000
Řada
skladem
Alternativní zboží
Oční sérum Roll-On obsahuje kyselinu hyaluronovou, látky Quicklift a Eyeseryl. Moderní peptid Eyeseryl se cíleně zaměřuje na snížení otoků slzných váčků a na zesvětlení tmavých kruhů pod očima. Díky nanášení na způsob masáže se speciálním roll-on aplikátorem dochází k mnohonásobnému zvýšení účinnost ... Číst dál
945 Kč
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro hydrataci pleti

Oční sérum Roll-On obsahuje kyselinu hyaluronovou, látky Quicklift a Eyeseryl. Moderní peptid Eyeseryl se cíleně zaměřuje na snížení otoků slzných váčků a na zesvětlení tmavých kruhů pod očima. Díky nanášení na způsob masáže se speciálním roll-on aplikátorem dochází k mnohonásobnému zvýšení účinnosti tohoto chladivého a vyhlazujícího očního séra. Ideální pro osvěžení unavených očních partií - lze použít také vícekrát denně.

POUŽITÍ: ráno a večer aktivujte požadované množství produktu dávkovacím tlačítkem. Kuličkovým aplikátorem přetřete dvakrát až třikrát oblast od vnějších k vnitřním koutkům oka. Nakonec produkt jemně vklepejte do pokožky.

Tip: použijte Roll-On oční sérum pro osvěžení očních partií také na cestách. Jednoduché a účinné použití!

Hyaluronic3 pro pleť s nedostatkem hydratace
Kyselina hyaluronová disponuje schopností vázat ve velkém množství vodu. Ta je důležitou součástí pokožky pro vyvážený obsah hydratace, pro pevnost a elasticitu. Díky multiaktivnímu komplexu kyseliny hyaluronové, který je v řadě hyaluronic3 obsažen, dochází k reaktivaci zásobáren vlhkosti v pleti a k jejich vyplnění. Díky tomuto inteligentnímu víceúrovňovému systému je pleť přirozeně vyplněna zevnitř. Peptidy, které dodávají pleti strukturu, podporují tento intenzivně hydratační a jemně modelační pěstící účinek.

Zvýšená hydratace pleti již po dvou hodinách až o 79 %

Aqua [Water], Propylene Glycol, Alcohol Denat., Glycerin, Butylene Glycol, Polyglyceryl-10 Laurate, Sodium Hyaluronate, Pentylene Glycol, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Parfum [Fragrance], Carbomer, Sodium Benzoate, Sodium Bicarbonate, Sodium Lactate, Xanthan Gum, Potassium Sorbate, Citric Acid, Lactic Acid, Serine, Sorbitol, Urea, Caprylyl Glycol, Disodium Sebacate, Ethylhexylglycerin, Hexylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Sodium Hydroxide, Sodium Chloride, Acetyl Tetrapeptide-5, Allantoin

Revolution Hair
X

Right Click

No right click