4U for you Nourishment Mask, 250 ml

Hydratační maska pro prodloužené vlasy
Výrobce
she by SO.CAPshe by SO.CAP
9/4U-MASCHERA..
Řada
skladem
4U for you Maschera Nutriente

Výživná a ochranná maska je obohacená silikonovým komplexem, keratinem a rostlinnými výtažky, které chrání strukturu vlasů vůči vnějším vlivům, dodávají lesk a elasticitu. Její složení efektivně stabilizuje ph. Vlasy se výborně tvarují a lehce se rozčesávají.

SHE by SO.C ... Číst dál
435 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 3 z 3
  • Popis

4U for you Maschera Nutriente

Výživná a ochranná maska je obohacená silikonovým komplexem, keratinem a rostlinnými výtažky, které chrání strukturu vlasů vůči vnějším vlivům, dodávají lesk a elasticitu. Její složení efektivně stabilizuje ph. Vlasy se výborně tvarují a lehce se rozčesávají.

SHE by SO.CAP.
Pečuje o ženskou krásu v každém svém kroku a z těchto důvodů nabízí širokou řadu specifických výrobků určených k péči o prodloužené vlasy, účinná a vlastní kosmetická ošetření garantovaná výzkumem SO.CAP. 

Snem mnohých žen je mít krásné, dlouhé, husté a zdravé vlasy. Ne každé z nás se tento sen splnil, protože vlasy dlouho rostou a jsou vystavovány každodennímu opotřebení. Jsme rádi, že máte možnost tuto dobu překlenout a splnit si svůj sen. Vlasové prameny Vám byly aplikovány keratinovou metodou u odborně zaškoleného kadeřníka s certifikátem SHE by SO.CAP. Jsou to 100 % přírodní vlasy. Cílem prodlužování vlasů je dodat Vašim vlasům hustotu a délku a to téměř neviditelným efektem. Tyto vlasy vyžadují pravidelnou péči a proto Vám doporučujeme návod jak se o prodloužené vlasy starat.

Umývání vlasů - vlasy si umývejte jemně, nejlépe pod sprchou. Na ošetření i v případě suchých vlasů se sklonem k lámání používejte jen profesionální vlasovou kosmetiku SHE by SO.CAP. FOR YOU /4U/. Po každém umytí šamponem FOR YOU /4U/ je nutné použít masku z této řady, která má působit 5–10 min.

Sušení a česání vlasů - vlasy vysušte ručníkem, až potom jemně pročešte vlasy kartáčem SHE by SO.CAP. Je nutné vlasy pročesat nad keratinovým spojem i jeho celé délce až ke konečkům. Vlasy se oddělte do malých sekcí a rozčesávání věnujte velkou pozornost. Když si rozčesáváte konce vlasů, musíte si je přichytit druhou rukou. V opačném případě se Vám vlasy zacuchají a budou s namáhat a vypadávat. Minimálně 2x denně si vlasy pročešte a aplikujte regenerační spray FOR YOU /4U/.

Chemické ošetření pramenů a úprava - barvení provádějte výlučně v kadeřnických salonech. Prameny se můžou ztmavovat, nesmí se odbarvovat ani melírovat. Nedoporučujeme aplikovat trvalou. Můžete používat všechny druhy stylingu, vlasy můžete žehlit, natáčet, kulmovat a foukat (teplý zdroj nesmí přijít do styku s keratinovými destičkami. Doporučujeme konce vlasů pravidelně zastřihávat.

Spánek - vlasy si během spánku svažte do volné gumičky nebo je vhodně zapleťte do culíku. Zabráníte tak tahání vlasů a nabudou Vám vadit.

Péče o vlasy ve volném čase - na dovolené u moře potřebují vlasy zvýšenou péči. Po každém umytí použijte masku a spray. Do konečků intenzivně nanášejte ochranný fluid FOR YOU /4U/.

Revolution Hair
X

Right Click

No right click