Colore Maschera Post-Colore, 250 ml

Maska po barvení
Výrobce
Vitality´sVitality´s
2/21.13021
Řada
skladem
After-Colour Mask

Zaručuje lesk a zářivost barvy. Chrání proti ztrátě intenzity a působí i proti změně barvy. Proteiny z rýže poskytují intenzivní výživu, činí vlasy snadno rozčesatelné a dodávají vlasům hedvábný vzhled. D-panthenol má vynikající schopnost zadržet ve vlasech vlhkost a zaručuje dlouh ... Číst dál
395 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 1 z 1
  • Popis

Vlastnosti

pro barvené vlasy, pro ochranu, obnovu a lesk

After-Colour Mask

Zaručuje lesk a zářivost barvy. Chrání proti ztrátě intenzity a působí i proti změně barvy. Proteiny z rýže poskytují intenzivní výživu, činí vlasy snadno rozčesatelné a dodávají vlasům hedvábný vzhled. D-panthenol má vynikající schopnost zadržet ve vlasech vlhkost a zaručuje dlouhodobou hydrataci.

Colore
Péče pro barvené vlasy

Barva vlasů představuje důležitý prvek pro krásu a osobnost každé ženy. Proto by měla být neustále krásná, živá a zářivá. Barva vlasů však bývá ohrožována používáním příliš agresivních šamponů, vystavováním se UV záření a používáním stylingových produktů, které jsou málo šetrné k vlasovému vláknu. Zapotřebí je tedy zafixovat barevné pigmenty uvnitř vlasu a následně chránit intenzitu a trvanlivost zářivé barvy. Řada obsahuje složku Chroma Save, která je směsí přírodních antioxidantů, specifických pro péči po barvení. Chrání proteiny, které jsou přítomny ve vlasu před oxidačním stresem a zabraňuje blednutí barvy. Redukuje také škody, které jsou způsobeny častým fénováním a zároveň chrání před stresem způsobeným vlivy životního prostředí (smog, kouř, UV záření). Černý rybíz působí jako přirozený antioxidant a chrání před stárnutím buněk. Proteiny z hydrolyzované rýže vylepšují kvalitu vlasového vlákna a dodávají vlasům tvar a objem. Proteiny zároveň usnadňují rozčesávání vlasů a zanechávají je hedvábné a zářivé.

Intensive Aqua
Lázeňská péče pro Vaše vlasy

Voda představuje pramen krásy nejen pro naši pleť, ale i pro naše vlasy. Voda je komplexní složka, která je bohatá na aktivní prvky nezbytné pro lidský život. Jednou z nejvzácnější vod je voda vřídelního původu. Vitality´s využívá pro své produkty řady Intensive Aqua vřídelní vodu ze Spezzana. Tato voda obsahuje oligoprvky, které umožňují jednodušší vstřebávání aktivních rostlinných složek, které byly pečlivě vybrány pro každý typ vlasů. Do vřídelní vody ze Spezzana byly přidány výtažky z olivových, pomerančových a klementinkových listů.

Revolution Hair
X

Right Click

No right click