Leopard Compact Powder, 8,5 g

POUZE NA OBJEDNÁVKU
Matující kompaktní pudr
Výrobce
etre belleetre belle
8/0620-0001
Řada
skladem
POUZE NA OBJEDNÁVKU - není-li stavem, v případě zájmu klikněte na Mám zájem a vyplňte svoji e-mailovou adresu. Na základě tohoto objednáme produkt u dodavatele. Doba dodání 2-4 týdny.

Pro přirozeně matné zakončení v leopardím stylu. Přirozeně se přizpůsobí tónu pleti. Jemná pudrová textura se rovnom ... Číst dál
489 Kč
  • Popis
  • Složení

POUZE NA OBJEDNÁVKU - není-li stavem, v případě zájmu klikněte na Mám zájem a vyplňte svoji e-mailovou adresu. Na základě tohoto objednáme produkt u dodavatele. Doba dodání 2-4 týdny.

Pro přirozeně matné zakončení v leopardím stylu. Přirozeně se přizpůsobí tónu pleti. Jemná pudrová textura se rovnoměrně nanáší a drobné nerovnosti pokožky jednoduše mizí. Pro přirozeně matnou pleť.

PLEŤ
Krása začíná bezchybnou pletí. Pokud je základ správně nanesený, působí pleť jemným a hedvábným dojmem. Považujte svou pleť za plátno umělce. Díky optimálnímu základnímu „nátěru“, který může být přirozeně lehký i perfektně krycí, dochází ke sjednocení pleti a make-upu bez výrazných barevných přechodů. Díky výjimečným konzistencím a rozmanitým odstínům jsou uspokojeny požadavky pro každý typ pleti! Najděte si také Vy svůj make-up, který Vám bude vyhovovat!

Talc, Magnesium Stearate, Mica, Caprylic/Capric Triglyceride, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Phenoxyethanol, Lanolin Oil, Tocopheryl Acetate, Dehydroacetic Acid, Parfum (Fragrance), Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Butylphenyl Methylpropional, Coumarin, Hydroxycitronellal, Benzyl Salicylate, Citronellol, Eugenol, May Contain: CI 77491 (Iron Oxide), CI 77492 (Iron Oxide), CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77499 (Iron Oxide), CI 77742 (Manganese Violet), CI 15850 (Red Lake 7)

Revolution Hair
X

Right Click

No right click