Q10 Phytocomplex Cream, 50 ml

Q10 krém s fytokomplexem
Výrobce
etre belleetre belle
8/3530-0000
Řada
skladem
Pro zralou pleť s potřebou regenerace. Multiaktivní krém s koenzymem Q10 a fytokomplexem, obnovujícím buňky, obsahuje účinné látky, které působí proti známkám předčasného stárnutí pokožky. Ceramidy a obnovující rostlinné výtažky stimulují regeneraci buněk a dodávají zpevněnou strukturu pleti. Pokožk ... Číst dál
1 535 Kč
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro zralou pleť

Pro zralou pleť s potřebou regenerace. Multiaktivní krém s koenzymem Q10 a fytokomplexem, obnovujícím buňky, obsahuje účinné látky, které působí proti známkám předčasného stárnutí pokožky. Ceramidy a obnovující rostlinné výtažky stimulují regeneraci buněk a dodávají zpevněnou strukturu pleti. Pokožka působí hladkým a zářivým dojmem. S ochranným faktorem 6.

Použití: ráno a večer naneste na pokožku po aplikaci Q10 Phytocomplex Serum.

Time Control anti-aging péče
Inovativní technologie pěstící řady Time Control významně ovlivňuje a potlačuje známky stárnutí kůže, jako jsou suché linky a vrásky, ztráta mladistvé zářivosti pleti nebo nedostatek hydratace. Suché linky a vrásky jsou viditelně redukovány. Time Control je synergicky působícím anti-aging pěstícím konceptem, který efektivně redukuje vrásky pokožky obličeje i očních partií. Zažijte vzájemně působící kombinaci účinných látek pro mladistvě zářivou pleť.

Redukuje hloubku vrásek až o 56 % za 30 dní*


*Prokazatelné zmírnění hloubky vrásek v rámci čtyřtýdenního odborně lékařského testu s 20 osobami v klinicko-dermatologickém výzkumu.

Aqua [Water], Dicaprylyl Ether, Glycerin, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cetearyl Alcohol, Cocoglycerides, Ethylhexyl Stearate, Glyceryl Stearate, Glyceryl Stearate SE, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Potassium Palmitoyl Hydrolyzed Wheat Protein, Squalane, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Glycine

Revolution Hair
X

Right Click

No right click