Idra Bagno Idratante, 250 ml

Hydratační šampon
Výrobce
Vitality´sVitality´s
2/21.12046
Řada
skladem
Hydrating Shampoo

Jemně vlasy čistí a poskytuje optimální hydrataci. Vyvážené složení zcela vyhovuje požadavkům každodenního umývání vlasů a zaručuje správnou úroveň hydratace vlasového vlákna. Obsahuje alkyl glukosid - jemnou, povrchově aktivní látku, která má optimální hydratační vlastnosti a jež j ... Číst dál
299 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 1 z 1
  • Popis

Vlastnosti

pro výživu a hydrataci vlasů

Hydrating Shampoo

Jemně vlasy čistí a poskytuje optimální hydrataci. Vyvážené složení zcela vyhovuje požadavkům každodenního umývání vlasů a zaručuje správnou úroveň hydratace vlasového vlákna. Obsahuje alkyl glukosid - jemnou, povrchově aktivní látku, která má optimální hydratační vlastnosti a jež je pokožkou velmi dobře snášena. Obsažený D-panthenol hydratuje a dodává lesk.

Idra
Každodenní porce hydratace

Aktuální hektický styl života vyžaduje mnohdy i častější umývání vlasů. Důležité je však používat jemné produkty, které zajistí dostatečnou hydrataci vlasů. Idra představuje ideální péči např. pro ty, kteří mají rádi fitness a aktivní životní styl. Je optimální pro péči o vlasy v krátkém čase. Řada využívá účinků hedvábných proteinů, které regenerují a zjemňují vlasy a obsahuje také látku Hydragel, která zachovává vlas hydratovaný po dlouhou dobu.

Intensive Aqua
Lázeňská péče pro Vaše vlasy

Voda představuje pramen krásy nejen pro naši pleť, ale i pro naše vlasy. Voda je komplexní složka, která je bohatá na aktivní prvky nezbytné pro lidský život. Jednou z nejvzácnější vod je voda vřídelního původu. Vitality´s využívá pro své produkty řady Intensive Aqua vřídelní vodu ze Spezzana. Tato voda obsahuje oligoprvky, které umožňují jednodušší vstřebávání aktivních rostlinných složek, které byly pečlivě vybrány pro každý typ vlasů. Do vřídelní vody ze Spezzana byly přidány výtažky z olivových, pomerančových a klementinkových listů.

Revolution Hair
X

Right Click

No right click