Nutriactive Cristalli Liquidi, 30 ml

Tekuté krystaly
Výrobce
Vitality´sVitality´s
2/21.14172
Liquid Crystals

Kompletují a uzavírají vyživující ošetření Nutriactive. Krystaly obsahují polysilany, které dodávají vyčerpaným vlasům hebkost a lesk. Obsažené výtažky z lněného semínka vyživují, chrání a propůjčují vlasům neodolatelný lesk. Dochází zároveň k eliminaci elektrostatického efektu vlasů. ... Číst dál
519 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 3 z 3
  • Popis

Vlastnosti

pro ochranu, obnovu a lesk, pro výživu a hydrataci vlasů

Liquid Crystals

Kompletují a uzavírají vyživující ošetření Nutriactive. Krystaly obsahují polysilany, které dodávají vyčerpaným vlasům hebkost a lesk. Obsažené výtažky z lněného semínka vyživují, chrání a propůjčují vlasům neodolatelný lesk. Dochází zároveň k eliminaci elektrostatického efektu vlasů.

Nutriactive
Péče pro výživu a hydrataci vlasů do hloubky

Každodenní používání agresivních kosmetických přípravků, žehliček a fénů s výsokými teplotami vlasy vysušuje a činí je křehčí. Suché a unavené vlasy jsou pak mdlé, slabé ve své struktuře a jsou obtížně rozčesatelné. Abychom měli vlasy jemné, lesklé a plné života je zapotřebí vyživit vlasy do hloubky, hydratovat pokožku hlavy a zajistit jim správnou jemnost a rozčesatelnost. Řada využívá aktivní prvky ze světlicového oleje, které vyživují do hloubky vlasy i pokožku hlavy. Přípravky obsahují také látku sericin, jež upravuje poškozenou kutikulu a obnovuje hydrataci kapilár.

Intensive Aqua
Lázeňská péče pro Vaše vlasy

Voda představuje pramen krásy nejen pro naši pleť, ale i pro naše vlasy. Voda je komplexní složka, která je bohatá na aktivní prvky nezbytné pro lidský život. Jednou z nejvzácnější vod je voda vřídelního původu. Vitality´s využívá pro své produkty řady Intensive Aqua vřídelní vodu ze Spezzana. Tato voda obsahuje oligoprvky, které umožňují jednodušší vstřebávání aktivních rostlinných složek, které byly pečlivě vybrány pro každý typ vlasů. Do vřídelní vody ze Spezza-na byly přidány výtažky z olivových, pomerančových a klementinkových listů.

Revolution Hair
X

Right Click

No right click