24-Hour Facial Care Cream, 50 ml

24 hodinový pleťový krém
Výrobce
etre belleetre belle
8/5071-0000
Řada
skladem
Alternativní zboží
Jemný a rychle se vstřebávající 24hodinový krém pro denní péči o nečistou a mastnou pleť. Spolehlivá antibakteriální ochrana před nečistotami pleti a vnějšími vlivy životního prostředí - pro dlouhodobě čistý a zářivý vzhled pleti plný zdraví.

Použití: nanášejte na obličej ráno a večer po vyčištění pl ... Číst dál
630 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 5 z 5
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro nečistou a mastnou pleť

Jemný a rychle se vstřebávající 24hodinový krém pro denní péči o nečistou a mastnou pleť. Spolehlivá antibakteriální ochrana před nečistotami pleti a vnějšími vlivy životního prostředí - pro dlouhodobě čistý a zářivý vzhled pleti plný zdraví.

Použití: nanášejte na obličej ráno a večer po vyčištění pleti čisticím gelem Pure a po tonizaci osvěžujícím tonikem. Jemně přípravek vmasírujte. Je vhodný zvláště pro nečistou, mastnou a podrážděnou pleť. Optimálně jej lze zkombinovat také s Purity Intense enzymatickým peelingem a maskou.

Tip: je také ideální i jako základ pod make-up.

Péče o nečistou pleť - nečistá pleť vyžaduje speciální, vysoce účinnou a na sebe navazující péči, která vylepší vzhled pleti a zároveň vrátí pokožce ztracenou rovnováhu.
1. FÁZE - čištění, tonizace a peeling
- Pure Cleansing gel  
- Refreshing Toning Gel
- Gentle Enzyme Scrub + Mask

2. FÁZE - hloubkové čištění pleti zakončené lokálním ošetřením
- Purifiyng gel

3. FÁZE - ampule a maska
- SK-10 Ampoules
- Anti-acne Powder Mask (Při pravidelném ošetřování pleti klientky na salonu není zapotřebí při každé návštěvě použití masky - pouze v závislosti na stavu pleti).

4. FÁZE - obličejová péče
- 24-Hour Facial Care Cream  nebo v akutních případech
- "SOS" Ultra-Effect Facial Fluid 

Doporučení: podpořte péči o pleť také častým pobytem na čerstvém vzduchu a zdravou, vyváženou stravou.

Purity Intense pro nečistou pleť
Účinná inovativní péče pro obličej, krk a dekolt určená pro nečistou mastnou pleť a aknózní pokožku. Pro účinné a viditelné vylepšení povrchu pokožky a pro zářivou pleť. Nečistoty pleti nejsou v žádném případě ojedinělým problémem. Postižená bývá však nejen mladá pleť, nečistá pokožka může představovat problém i dlouhou dobu po skončení pubertálního období a může stále vyžadovat speciální péči. Aby byla tato péče pokožce nabídnuta, sází značka etre belle na kombinaci inovativních účinných látek, které pleť viditelně a účinně vylepšují.

• bez parabenů
• bez silikonů
• bez minerálních olejů
• bez alergenních parfémovaných olejů
• dermatologicky testováno

Aqua [Water], Cetearyl Alcohol, Ethylhexyl Stearate, Cetearyl Ethylhexanoate, Myristyl Myristate, Octyldodecanol, Glycerin, Dicaprylyl Carbonate, Citrus Grandis (Grapefruit) Fruit Extract, Propylene Glycol, Sodium PCA, Parfum [Fragrance], Coco-Caprylate/Caprate, Glyceryl Stearate SE, Sodium Cetearyl Sulfate, Xanthan Gum, Zinc Lactate, Benzyl Alcohol, Neopentyl Glycol Diheptanoate, Tocopheryl Acetate, Acacia Senegal Gum, Salicylic Acid, Isododecane, Benzoic Acid, Allantoin, Tetrasodium Iminodisuccinate, Sorbic Acid, Tocopherol

Revolution Hair
X

Right Click

No right click