Pure Cleansing Gel, 150 ml

Čisticí gel Pure
Výrobce
etre belleetre belle
8/5073-0000
Řada
skladem
Jemný, důkladně čisticí mycí gel disponuje antimikrobiálními účinky, dodává pokožce hydrataci a ideálně připravuje pleť na následující péči s přípravky řady Purity Intense.

Použití: ráno a večer naneste na navlhčenou pokožku obličeje, dobře napěňte, vmasírujte a nakonec opláchněte dostatečným množstv ... Číst dál
555 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 5 z 5
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro nečistou a mastnou pleť

Jemný, důkladně čisticí mycí gel disponuje antimikrobiálními účinky, dodává pokožce hydrataci a ideálně připravuje pleť na následující péči s přípravky řady Purity Intense.

Použití: ráno a večer naneste na navlhčenou pokožku obličeje, dobře napěňte, vmasírujte a nakonec opláchněte dostatečným množstvím vody. Čisticí gel je prvním krokem v péči řady Purity Intense a nabízí perfektní základ pro enzymatický peeling + masku a tonikum. Péči zakončete 24h krémem nebo pleťovým fluidem Ultra Effect. Čisticí gel je také ideální pro odstranění make-upu. Vynechte oční partie.

Purity Intense pro nečistou pleťPoužití: ráno a večer naneste na navlhčenou pokožku obličeje, dobře napěňte, vmasírujte a nakonec opláchněte dostatečným množstvím vody. Čisticí gel je prvním krokem v péči řady Purity Intense a nabízí perfektní základ pro enzymatický peeling + masku a tonikum. Péči zakončete 24h krémem nebo pleťovým fluidem Ultra Effect. Čisticí gel je také ideální pro odstranění make-upu. Vynechte oční partie.
Účinná inovativní péče pro obličej, krk a dekolt určená pro nečistou mastnou pleť a aknózní pokožku. Pro účinné a viditelné vylepšení povrchu pokožky a pro zářivou pleť. Nečistoty pleti nejsou v žádném případě ojedinělým problémem. Postižená bývá však nejen mladá pleť, nečistá pokožka může představovat problém i dlouhou dobu po skončení pubertálního období a může stále vyžadovat speciální péči. Aby byla tato péče pokožce nabídnuta, sází značka etre belle na kombinaci inovativních účinných látek, které pleť viditelně a účinně vylepšují.

• bez parabenů
• bez silikonů
• bez minerálních olejů
• bez alergenních parfémovaných olejů
• dermatologicky testováno

Aqua [Water], Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Decyl Glucoside, Xanthan Gum, PEG-90 Glyceryl Isostearate, Sodium Lauroyl Glutamate, Parfum [Fragrance], Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Panthenol, Salicylic Acid, Laureth-2, Benzoic Acid, Lactose, Benzophenone-4, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Microcrystalline Cellulose, Dehydroacetic Acid, Alcohol, CI 77007 [Ultramarines], Citric Acid, Ascorbyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Tris (tetramethylhydroxypiperidinol) Citrate

Revolution Hair
X

Right Click

No right click