Refreshing Toning Gel, 190 ml

Osvěžující tonizační gel
Výrobce
etre belleetre belle
8/5075-0000
Řada
skladem
Osvěžující tonizační gel působí zklidňujícím a antimikrobiálním účinkem a zároveň zjemňuje póry. Pro silnou a rovnoměrnou strukturu pokožky.

Použití: ráno a večer naneste na navlhčenou pokožku obličeje, jemně vmasírujte a nechte krátce působit. Tonizační gel představuje optimální závěrečný produkt po ... Číst dál
555 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 6 z 6
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro nečistou a mastnou pleť

Osvěžující tonizační gel působí zklidňujícím a antimikrobiálním účinkem a zároveň zjemňuje póry. Pro silnou a rovnoměrnou strukturu pokožky.

Použití: ráno a večer naneste na navlhčenou pokožku obličeje, jemně vmasírujte a nechte krátce působit. Tonizační gel představuje optimální závěrečný produkt po čištění pleti čisticím gelem Pure a po použití enzymatického peelingu a masky. Gel je ideálním základem pro 24h obličejový krém a obličejový fluid Ultra Effect.

Purity Intense pro nečistou pleť
Účinná inovativní péče pro obličej, krk a dekolt určená pro nečistou mastnou pleť a aknózní pokožku. Pro účinné a viditelné vylepšení povrchu pokožky a pro zářivou pleť. Nečistoty pleti nejsou v žádném případě ojedinělým problémem. Postižená bývá však nejen mladá pleť, nečistá pokožka může představovat problém i dlouhou dobu po skončení pubertálního období a může stále vyžadovat speciální péči. Aby byla tato péče pokožce nabídnuta, sází značka etre belle na kombinaci inovativních účinných látek, které pleť viditelně a účinně vylepšují.

• bez parabenů
• bez silikonů
• bez minerálních olejů
• bez alergenních parfémovaných olejů
• dermatologicky testováno

Aqua [Water], Polysorbate 20, Alcohol Denat., Propylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Butylene Glycol, Panthenol, Isoamyl Laurate, Zinc Lactate, Phenoxyethanol, Menthyl Lactate, Galactoarabinan, Parfum [Fragrance], Allantoin, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Benzoic Acid, Bisabolol, Dehydroacetic Acid, Alcohol, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Tris(tetramethylhydoxypiperidinol) Citrate, CI 42090 [Blue 1], Sodium Bicarbonate, Caprylyl Glycol

Revolution Hair
X

Right Click

No right click