1 Month Eye Perfection Care Set, 2x12 ml

Oční set pro krásné oči za 1 měsíc
Výrobce
etre belleetre belle
8/3809-0000
Řada
na dotaz
Set s intenzivním korekčním účinkem je ideálnim spojencem pro perfektní vzhled očních partií. Dva na sebe navazující kroky dokáží již za 14 dní zpevnit oční okolí, redukovat suché linky a vrásky, i viditelně zmírnit tmavé kruhy pod očima a slzné váčky. Díky tomuto inovativnímu konceptu viditelně zdo ... Číst dál
2 450 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 2 z 2
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro hydrataci pleti

Set s intenzivním korekčním účinkem je ideálnim spojencem pro perfektní vzhled očních partií. Dva na sebe navazující kroky dokáží již za 14 dní zpevnit oční okolí, redukovat suché linky a vrásky, i viditelně zmírnit tmavé kruhy pod očima a slzné váčky. Díky tomuto inovativnímu konceptu viditelně zdokonalíte vzhled Vašeho očního okolí již za jeden měsíc. Účinnost obou sér je umocněna v kombinaci se světelnou terapií a mikrovibracemi. Zároveň dochází ke zvýšení vyhlazujících a obnovujících účinků. Měsíční kúra je rozdělena do dvou kroků po 14 dnech.

„RE-FILL“ Serum - doplňující sérum + světelná terapie
Okamžitě vyhlazující a vrásky vyplňující oční sérum obsahuje mořský plankton, perskou akácii a komplex s obsahem kyseliny hyaluronové a kolagenu. Sérum aktivuje zpevnění kolagenové struktury a vyplňuje zásobárny vlhkosti pleti pro zajištění optimálního přenosu aktivních látek. Povolená pleť, viditelnost vrásek, tmavých kruhů pod očima a slzných váčků je hloubkově zmírněna. Víčka působí pevnějším dojmem a oční partie získávají svěží vzhled. Ve spojení se světelnou terapií dochází k ativaci látkové výměny, díky čemuž mohou být účinné látky lépe pletí přijaty.

POUŽITÍ: ráno a večer aplikujte pomocí přístroje po dobu 14 dní.

„RE-STRUCTURE“ serum - obnovující sérum + světelná terapie + mikrovibrace
Intenzivně obnovující oční sérum redukuje vrásky, mořské účinné látky stimulují obnovu buněk a aktivují hloubkovou hydrataci pokožky. Rostlinné výtažky z krokusu a perské akácie dodávají očním partiím zpevněný a mladší vzhled. Víčka působí pevnějším dojmem a dochází i k výraznému zmírnění tmavých kruhů pod očima a slzných váčků. Ve spojení se světelnou terapií a mikrovibracemi je aktivována látková výměna, následné mikrovibrace vypínají tkáň a lépe odlučují nahromaděnou vodu a balastní látky.

POUŽITÍ: ráno a večer aplikujte pomocí přístroje po dobu 14 dní.

Hyaluronic3 pro pleť s nedostatkem hydratace
Kyselina hyaluronová disponuje schopností vázat ve velkém množství vodu. Ta je důležitou součástí pokožky pro vyvážený obsah hydratace, pro pevnost a elasticitu. Díky multiaktivnímu komplexu kyseliny hyaluronové, který je v řadě hyaluronic3 obsažen, dochází k reaktivaci zásobáren vlhkosti v pleti a k jejich vyplnění. Díky tomuto inteligentnímu víceúrovňovému systému je pleť přirozeně vyplněna zevnitř. Peptidy, které dodávají pleti strukturu, podporují tento intenzivně hydratační a jemně modelační pěstící účinek.

Zvýšená hydratace pleti již po dvou hodinách až o 79 %

STEP 1 - Aqua [Water], Butylene Glycol, Glycerin, Polysorbate 20, Alcohol, Lecithin, Albizia Julibrissin Bark Ectract, Phenoxyethanol, Sodium Hyaluronate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Xanthan Gum, Parfum [Fragrance], Benzoic Acid, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Dehydroacetic Acid, Sodium Hydroxide, Potassium Phosphate, Sodium Citrate, Atelocollagen, Alteromonas Ferment Extract, Sodium Benzoate, Darutoside - STEP 2 - Aqua [Water], Butylene Glycol, Ethylhexyl Stearate, Polysorbate 60, Argania Spinosa Kernel Oil, Isononyl Isononanoate, Olus (Vegetable) Oil, Cetyl Alcohol, Glycerin, Glyceryl Stearate SE, Isoamyl Laurate, Acacia Senegal Gum, Phenoxyethanol, Sodium Acrylates Copolymer, Panthenol, Lecithin, Alcohol, Hydrogenated Polyisobutene, Maltodextrin, Albizia Julibrissin Bark Ectract, Sodium Hyaluronate, Neopentyl Glycol Diheptanoate, Parfum [Fragrance], Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Phospholipids, Polyglyceryl-10 Stearate, Isododecane, Benzoic Acid, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Dehydroacetic Acid, Ascorbyl Palmitate, Potassium Phosphate, Sodium Hydroxide, Camellia Sinensis Leaf Extract, Saccharide Isomerate, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Citric Acid, Crocus Chrysanthus Bulb Extract (dry mater), Sodium Benzoate, Darutoside

Revolution Hair
X

Right Click

No right click