Hyaluronic Tonic Mousse, 100 ml

Pěnové tonikum
Výrobce
etre belleetre belle
8/3813-0000
Řada
skladem
Osvěžující jemné pěnové tonikum pro extra dávku hydratace. Kyselina hyaluronová a výtažek z kiwi disponují dlouhotrvajícími účinky a chrání pokožku před ztrátou hydratace. Tygří tráva posiluje přirozenou obranyschopnost pokožky a přispívá k velmi dobré snášenlivosti přípravku. Pěnové tonikum předsta ... Číst dál
560 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 2 z 2
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro hydrataci pleti, pro všechny typy pleti

Osvěžující jemné pěnové tonikum pro extra dávku hydratace. Kyselina hyaluronová a výtažek z kiwi disponují dlouhotrvajícími účinky a chrání pokožku před ztrátou hydratace. Tygří tráva posiluje přirozenou obranyschopnost pokožky a přispívá k velmi dobré snášenlivosti přípravku. Pěnové tonikum představuje ideální závěr čištění pleti a optimální přípravu pro další pěstící přípravky z řady hyaluronic3.

POUŽITÍ: ráno a večer naneste na pokožku obličeje, krku a dekoltu, kterou jste předtím vyčistili čisticí pěnou hyaluronic3. Krátce vmasírujte a neoplachujte. Vhodné pro každý typ pleti.

Hyaluronic3 pro pleť s nedostatkem hydratace

Kyselina hyaluronová disponuje schopností vázat ve velkém množství vodu. Ta je důležitou součástí pokožky pro vyvážený obsah hydratace, pro pevnost a elasticitu. Díky multiaktivnímu komplexu kyseliny hyaluronové, který je v řadě hyaluronic3 obsažen, dochází k reaktivaci zásobáren vlhkosti v pleti a k jejich vyplnění. Díky tomuto inteligentnímu víceúrovňovému systému je pleť přirozeně vyplněna zevnitř. Peptidy, které dodávají pleti strukturu, podporují tento intenzivně hydratační a jemně modelační pěstící účinek.

Zvýšená hydratace pleti již po dvou hodinách až o 79 %

Aqua [Water], Glycerin, Polyglyceryl-10 Laurate, Propylene Glycol, Poloxamer 401, Phenoxyethanol, Isoamyl Laurate, Parfum [Fragrance], Tetrasodium Glutamate Diacetate, Menthyl Lactate, Benzoic Acid, Alcohol, Sodium Hyaluronate, Dehydroacetic Acid, Actinidia Chinensis (Kiwi) Fruit Extract, Bisabolol, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water, Sorbitol, Alcohol Denat., Madecassoside, Glycosphingolipids, Hordeum Vulgare Extract, Sodium Hydroxide, Tris(tetramethyl- hydoxypiperidinol) Citrate, CI 42090 [Blue 1], Sodium Bicarbonate, Caprylyl Glycol

Revolution Hair
X

Right Click

No right click