Hydrasilk Anti-Irritation Serum, 30 ml

Sérum proti podráždění Hydrasilk
Výrobce
etre belleetre belle
8/1209-0000
Řada
skladem
Vyrovnávací hydratační sérum s vyplňujícími účinky pro citlivou a podrážděnou pleť. Kombinace optimálně tolerovaných přírodních hydratačních látek dlouhodobě reguluje obsah vlhkosti v pokožce. Okamžitě se vstřebává, odstraňuje pocity napětí a zmírňuje suché linky. Pleť je vláčná, osvěžená a vitalizo ... Číst dál
909 Kč
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro citlivou pleť, pro suchou pleť

Vyrovnávací hydratační sérum s vyplňujícími účinky pro citlivou a podrážděnou pleť. Kombinace optimálně tolerovaných přírodních hydratačních látek dlouhodobě reguluje obsah vlhkosti v pokožce. Okamžitě se vstřebává, odstraňuje pocity napětí a zmírňuje suché linky. Pleť je vláčná, osvěžená a vitalizovaná. Bez minerálních olejů, barvicích a konzervačních látek.

Použití: před použitím protřepejte! Ráno a večer aplikujte na vyčištěnou pokožku obličeje, krku a dekoltu a jemně sérum do pokožky vklepejte. Podle potřeby poté naneste na pleť denní a noční krém Sensiplus+.

Sensiplus+ pro citlivou pleť

Intenzivní pěstící program pro citlivou pleť Sensiplus promění Vaši pleť v hedvábí. Zvláště citlivá pleť potřebuje jemnou, regulující a velmi tolerantní kosmetiku. Sensiplus zklidňuje a pečuje, aniž by došlo k narušení přirozených funkcí pokožky. Stabilizuje, ale nezatěžuje. Všechny produkty řady Sensiplus jsou bez minerálních olejů, barvicích a konzervačních látek. Produkty obsahují molekuly z hedvábí a látky, kterým můžete věřit. Molekuly z hedvábí působí navíc jako malé houbičky, které mohou svou hmotnost znásobit zásobením hydratace až o 300 %, a jsou tedy ideálním řešením pro suchou a citlivou pleť. Účinné látky z hedvábí chrání také před UV zářením a dodávají pleti zářivý vzhled.

Molekuly z hedvábí mohou dodat až o 300 % více hydratace.

Aqua [Water], Pentylene Glycol, Coco-Caprylate, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Glycerin, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Magnesium Aluminum Silicate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Behenyl Alcohol, Hippophae Rhamnoides Oil, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Sodium Stearoyl Glutamate, Oleyl Alcohol, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Tocopherol, Microcrystalline Cellulose, Hydrolyzed Silk, Parfum [Fragrance], Dioscorea Villosa (Wild Yam) Root Extract, Citric Acid, Bisabolol, Glycine Soja (Soybean) Sterol, Plankton Extract

Revolution Hair
X

Right Click

No right click