Deep Pore Cleanser, 200 ml

Čisticí mléko pro normální až mastnou pleť
Výrobce
Dr. med. Christine SCHRAMMEK Dr. med. Christine SCHRAMMEK
7/413000
Řada
skladem
Alternativní zboží

Důkladně čistí normální a mastnou pleť od nadbytku mazu, make-upu a nečistot bez toho, aniž by došlo k vysušení pokožky. Pro dokončení celého čisticího rituálu je ideální tonizace pleti pomocí Herbal Care Lotion. S obsahem zjemňujícího allantoinu a účinných rostlinných výtažků z lišejníku a blatouch

... Číst dál
876 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 6 z 6
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro normální pleť, pro nečistou a mastnou pleť

Důkladně čistí normální a mastnou pleť od nadbytku mazu, make-upu a nečistot bez toho, aniž by došlo k vysušení pokožky. Pro dokončení celého čisticího rituálu je ideální tonizace pleti pomocí Herbal Care Lotion. S obsahem zjemňujícího allantoinu a účinných rostlinných výtažků z lišejníku a blatouchu.

Použití: Aplikujte ráno a večer na obličej, krk a dekolt krouživými pohyby, nechte krátce působit a opláchněte vlažnou vodu.

Hlavní složky:
• lišejník
• vilín
• měsíček lékařský
• allantoin

Vhodné pro vegany.


REGULATING
Perfektní řešení problémů nečisté pleti

Mastná a nečistá pleť představuje jeden z nejčastějších pleťových problémů. Pro optimální péči o mastnou a nečistou pleť je vyžadována kombinace účinných látek, která reguluje produkci mazu bez vysušení a působí proti zánětům. Řada REGULATING kombinuje regulační složky se zklidňujícím účinkem a stará se o vyrovnaný, matný a vylepšený vzhled pleti. Zvlhčující komplex látek obnovuje rovnováhu hydratace pleti.

Aqua (Water), Alcohol Denat., Cetyl Alcohol, Glycine Soja (Soybean) Oil, Octyldodecanol, Isopropyl Palmitate, Glyceryl Stearate, Sorbitol, Zea Mays (Corn) Germ Oil, Ceteareth-12, Ceteareth-20, Usnea Barbata (Lichen) Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract, Calendula Officinalis (Marigold) Flower Extract, Panthenol, Allantoin, Glucose, Menthol, Propylene Glycol, Carbomer, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Hydroxide, Tocopherol, Caprylic/Capric Triglyceride, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Citric Acid, EDTA, Tromethamine, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Piroctone Olamine, Parfum (Fragrance), Linalool, Citronellol

Revolution Hair
X

Right Click

No right click