Super Rich Tonic, 200 ml

Výživné jemné tonikum pro osvěžení a oživení pleti
Výrobce
Dr. med. Christine SCHRAMMEK Dr. med. Christine SCHRAMMEK
7/414000
Řada
skladem

Tonikum představuje perfektní zakončení čištění pleti, má osvěžující a vitalizující vlastnosti. Díky aloe vera a panthenolu je pleť optimálně hydratovaná. Tonikum je vhodné pro zralou, normální a suchou pleť. Pro svěží pocit v letním období je možné tonikum nastříkat i přes make-up. S obsahem zklidň

... Číst dál
898 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 9 z 9
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro normální pleť, pro suchou pleť, pro zralou pleť, pro všechny typy pleti

Tonikum představuje perfektní zakončení čištění pleti, má osvěžující a vitalizující vlastnosti. Díky aloe vera a panthenolu je pleť optimálně hydratovaná. Tonikum je vhodné pro zralou, normální a suchou pleť. Pro svěží pocit v letním období je možné tonikum nastříkat i přes make-up. S obsahem zklidňujících výtažků z aloe vera, lékořice, měsíčku, allantoinu a hydratačního panthenolu.

Použití: Aplikujte ráno a večer po čištění. Pro rychlé osvěžení pleti nanášejte vatovým tamponem na obličej, krk a dekolt.

Hlavní složky:
• panthenol
• měsíček lékařský
• allantoin
• lékořicový extrakt
• aloe vera
• řasy
• třezalka tečkovaná

vhodné pro vegany 

ESSENTIAL
Denní péče pro každý typ pleti

Produkty tvoří základ péče o normální pleť. Každé aplikaci krémů a masek by mělo předcházet jemné, ale důkladné čištění obličeje. Správné čištění, které je přizpůsobeno aktuálnímu stavu pleti představuje jeden z nejdůležitějších kroků v péči o pleť. Pouze perfektně vyčištěná pleť je vnímavá k následujícím pěstícím přípravkům a účinným látkám. Nedochází k narušení přirozené rovnováhy pleti, naopak - pokožka je chráněna používáním speciálních čisticích a peelingových přípravků. Navíc tato řada nabízí produkty, které jsou vhodné pro každý typ pleti.

Aqua (Water), Alcohol Denat., Propylene Glycol, Polysorbate 20, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Panthenol, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Hypericum Perforatum Flower/Leaf/Stem Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Fucus Vesiculosus Extract, Allantoin, Menthyl Lactate, Cocamidopropyl Betaine, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Sodium Hydroxide, Sorbitol, Ethylhexylglycerin, Sodium Chloride, Butylene Glycol, Caramel, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Glucose, Lactic Acid, Parfum (Fragrance), Hexyl Cinnamal, Alpha-Isomethyl Ionone

Revolution Hair
X

Right Click

No right click