Perfect Skin Peeling, 50 ml

Jemný pleťový peeling
Výrobce
Dr. med. Christine SCHRAMMEK Dr. med. Christine SCHRAMMEK
7/423000
Řada
skladem

Tento krémový pleťový peeling jemně zbavuje pleť nadbytečného mazu a mrtvých pleťových buněk, zjemňuje a vitalizuje. Po provedeném peelingu dokáže pleť lépe absorbovat pěstící přípravky, které jsou následně nanášeny na pokožku. S obsahem hydratačních výtažků z řas a zklidňujícího heřmánku. Vhodný pr

... Číst dál
1 129 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 9 z 9
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro normální pleť, pro citlivou pleť, pro všechny typy pleti

Tento krémový pleťový peeling jemně zbavuje pleť nadbytečného mazu a mrtvých pleťových buněk, zjemňuje a vitalizuje. Po provedeném peelingu dokáže pleť lépe absorbovat pěstící přípravky, které jsou následně nanášeny na pokožku. S obsahem hydratačních výtažků z řas a zklidňujícího heřmánku. Vhodný pro normální až citlivou pleť.

Použití: Dostatečné množství přípravku naneste na vyčištěnou pleť a vmasírujte jej krouživými pohyby. Vynechte oblast kolem očí. Po několika minutách opláchněte pleť větším množstvím vlažné vody. Používejte jednou až dvakrát týdně po vyčištění pleti.

Hlavní složky:
• marocký jíl 
• olej z meruňkových jader
• mořský heřmánek
• vitamín E

vhodné pro vegany
 
ESSENTIAL
Denní péče pro každý typ pleti

Produkty tvoří základ péče o normální pleť. Každé aplikaci krémů a masek by mělo předcházet jemné, ale důkladné čištění obličeje. Správné čištění, které je přizpůsobeno aktuálnímu stavu pleti představuje jeden z nejdůležitějších kroků v péči o pleť. Pouze perfektně vyčištěná pleť je vnímavá k následujícím pěstícím přípravkům a účinným látkám. Nedochází k narušení přirozené rovnováhy pleti, naopak - pokožka je chráněna používáním speciálních čisticích a peelingových přípravků. Navíc tato řada nabízí produkty, které jsou vhodné pro každý typ pleti.

Aqua (Water), Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Propanediol Dicaprylate, Octyldodecanol, Methylpropanediol, Perlite, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Glyceryl Stearate, Cetearyl Glucoside, Glycerin, Tocopheryl Acetate, Stearic Acid, Palmitic Acid, Tocopherol, Tripleurospermum Maritimum Extract, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Undecylenate, Sodium Carbomer, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance), Disodium EDTA, Caprylyl Glycol, 1,2-Hexanediol, Ethylhexylglycerin, Alcohol, Ascorbyl Palmitate, Citric Acid, Ascorbic Acid

Revolution Hair
X

Right Click

No right click