Time Control Day Cream, 50 ml

Prémiová hydratační péče pro pevnější a svěžejší pleť
Výrobce
Dr. med. Christine SCHRAMMEK Dr. med. Christine SCHRAMMEK
7/430000
Řada
skladem
Alternativní zboží

Jedinečná péče pro náročnou pokožku obsahuje vysoce hodnotné vybrané složky a splňuje všechny požadavky na péči o pleť díky matričním peptidům, ostropestřci a vysokému obsahu antioxidantů. Sametový krém chrání pleť před volnými radikály, pomáhá zjemnit pokožku a vyhladit kontury obličeje. Dochází ke

... Číst dál
3 085 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 10 z 10
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro zralou pleť

Jedinečná péče pro náročnou pokožku obsahuje vysoce hodnotné vybrané složky a splňuje všechny požadavky na péči o pleť díky matričním peptidům, ostropestřci a vysokému obsahu antioxidantů. Sametový krém chrání pleť před volnými radikály, pomáhá zjemnit pokožku a vyhladit kontury obličeje. Dochází ke zlepšení pružnosti a kvality pleti, pokožka získává zářivě svěží a mladistvý vzhled.

Použití: Nanášejte každé ráno na důkladně vyčištěnou pokožku obličeje, krku a dekoltu a jemně vmasírujte.

Tip: Pro zvýšení účinku, aplikujte pod denní krém Time Control Serum.

Hlavní složky:
• Matrixyl® 3000
• ostropestřec mariánský
• vitamín E
• niacinamid

Vhodné pro vegany.

VITALITY
Efektivní péče o pleť zaměřená proti známkám stárnutí

Jako dermatoložka a expertka na anti-aging, Dr. med. Christine Schrammek Drusio, upřednostňuje ve vývoji produktů řady VITALITY derma.cosmetics inovativní, vysoce účinné látky jako peptidy, izoflavony a antioxidanty. Optimálně vyladěná kombinace účinných látek chrání pleť před ztrátou elasticity a hydratace. Dochází k posílení kolagenových a elastinových vláken pokožky, díky čemuž je zabráněno předčasným známkám stárnutí pleti. Zralá pleť získává větší pevnost a je jí dodána potřebná vitalita. Výsledkem je hedvábně jemná, hladká a oživená pleť. Za svůj mimořádný účinek vděčí řada Active Future i díky izoflavonům z kořene kosatce, které patří do skupiny fytoestrogenů. Ty jsou známy svým působením proti známkám stárnutí.

S prémiovou řadou TIME CONTROL se podařilo nejen zpomalit proces stárnutí pokožky, ale také dosáhnout viditelného omlazení pleti. Pokožka získává více pružnosti a působí výrazně mladším a zářivějším dojmem.

Aqua (Water), Glycerin, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Ethylhexanoate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Butylene Glycol, Alumina, Niacinamide, Squalane, Silybum Marianum Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Xylitylglucoside, Cetearyl Glucoside, Anhydroxylitol, Xylitol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) leaf Extract, Dimethicone, Retinyl Palmitate, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Xanthan Gum, Carbomer, Coco-Glucoside, Tocopherol, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Sodium Lactate, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Parfum (Fragrance)

Revolution Hair
X

Right Click

No right click