Herbal Care Lotion, 200 ml

Jemné pleťové tonikum s bylinnými výtažky
Výrobce
Dr. med. Christine SCHRAMMEK Dr. med. Christine SCHRAMMEK
7/452000
Řada
skladem
Alternativní zboží

Vybrané bylinné výtažky spolu se zklidňujícím panthenolem osvěžují, hydratují a tonizují pleť po jejím vyčištění. Lotion se výtečně hodí také pro velmi citlivou nebo zánětlivou pleť. Jedinečné složení je obohaceno o zklidňující výtažky z meduňky, hydratační panthenol a řebříček, jenž se vyznačuje sc

... Číst dál
948 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 9 z 9
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro normální pleť, pro citlivou pleť, pro všechny typy pleti

Vybrané bylinné výtažky spolu se zklidňujícím panthenolem osvěžují, hydratují a tonizují pleť po jejím vyčištění. Lotion se výtečně hodí také pro velmi citlivou nebo zánětlivou pleť. Jedinečné složení je obohaceno o zklidňující výtažky z meduňky, hydratační panthenol a řebříček, jenž se vyznačuje schopností redukovat citlivost pleti. Produkt urychluje obnovu kyselého pláště pokožky po čištění. Pro výjimečně svěží a chladivý zážitek lze produkt uložit i do ledničky.

Použití: Aplikujte každé ráno a večer jako poslední krok v rámci čištění pleti. Používá se také po GREEN PEEL® bylinném peelingu CLASSIC. Nanášejte jemně vatovým tamponem na pokožku obličeje, krku a dekoltu a již neoplachujte vodou.

Hlavní složky:
• panthenol
• měsíček lékařský
• třezalka tečkovaná
• meduňka lékařská
• Sepicalm S (aminokyseliny)
• allantoin

vhodné pro vegany

ESSENTIAL
Produkty tvoří základ péče o normální pleť. Každé aplikaci krémů a masek by mělo předcházet jemné, ale důkladné čištění obličeje. Správné čištění, které je přizpůsobeno aktuálnímu stavu pleti představuje jeden z nejdůležitějších kroků v péči o pleť. Pouze perfektně vyčištěná pleť je vnímavá k následujícím pěstícím přípravkům a účinným látkám. Nedochází k narušení přirozené rovnováhy pleti, naopak - pokožka je chráněna používáním speciálních čisticích a peelingových přípravků. Navíc tato řada nabízí produkty, které jsou vhodné pro každý typ pleti.

Aqua (Water), Panthenol, Sorbitol, Sodium Cocoylamino Acids, Allantoin, Propylene Glycol, C12-15 Pareth-12, Alcohol, Phenoxyethanol, Calendula Officinalis Flower Extract, Melissa Officinalis (Balm Mint) Leaf Extract, Achillea Millefolium Extract, Sarcosine, Glucose, Glycerin, Ethylhexylglycerin, Magnesium Aspartate, Potassium Aspartate, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum (Fragrance)

Revolution Hair
X

Right Click

No right click