Special Care Cream, 50 ml

Speciální péče pro suchou a citlivou pleť
Výrobce
Dr. med. Christine SCHRAMMEK Dr. med. Christine SCHRAMMEK
7/454000
Řada
skladem
Alternativní zboží

Účinná denní péče pro citlivou a suchou pleť s hedvábně jemnou konzistencí. Rostlinný komplex účinných látek dodává hydrataci a optimálně chrání a podporuje pleť v jejích funkcích. Zklidňuje, zmírňuje pocity napětí a zanechává pokožku jemnou a vláčnou.

Použití: Nanášejte každé ráno a večer rovnoměrn

... Číst dál
1 178 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 7 z 7
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro normální pleť, pro citlivou pleť, pro suchou pleť, pro všechny typy pleti

Účinná denní péče pro citlivou a suchou pleť s hedvábně jemnou konzistencí. Rostlinný komplex účinných látek dodává hydrataci a optimálně chrání a podporuje pleť v jejích funkcích. Zklidňuje, zmírňuje pocity napětí a zanechává pokožku jemnou a vláčnou.

Použití: Nanášejte každé ráno a večer rovnoměrně na obličej. Po GREEN PEEL® bylinném peelingovém ošetření CLASSIC smíchejte s Blemish Balm v poměru 1 : 1 a aplikujte několikrát denně.

Tip: SOS balíček: Smíchejte 1 čajovou lžičku mléčného cukru s Herbal Care Lotion a 1 čajovou lžičku Special Care Cream. Naneste jako masku. Tiší spáleniny od slunce a malé "domácí" popáleniny.

Hlavní složky:
• měsíček lékařský
• heřmánek
• ibišek
• panthenol
• kyselina ursolová
• bambucké máslo
• Unisurrection S-61 (výtažek z kvasnic, červená řepa, haberlea rodopská)

ESSENTIAL
Produkty tvoří základ péče o normální pleť. Každé aplikaci krémů a masek by mělo předcházet jemné, ale důkladné čištění obličeje. Správné čištění, které je přizpůsobeno aktuálnímu stavu pleti představuje jeden z nejdůležitějších kroků v péči o pleť. Pouze perfektně vyčištěná pleť je vnímavá k následujícím pěstícím přípravkům a účinným látkám. Nedochází k narušení přirozené rovnováhy pleti, naopak - pokožka je chráněna používáním speciálních čisticích a peelingových přípravků. Navíc tato řada nabízí produkty, které jsou vhodné pro každý typ pleti.

Aqua (water), glycine soja (soybean) oil, caprylic/capric triglyceride, cetearyl alcohol, sorbitol, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, glyceryl stearate, panthenol, butyrospermum parkii (shea butter), glycerin, cetearyl glucoside, beta vulgaris root extract, cera alba (beeswax), glyceryl linoleate, glyceryl linolenate, propylene glycol, haberlea rhodopensis leaf extract, hibiscus sabdariffa flower extract, calendula officinalis flower extract, chamomilla recutita (matricaria) flower extract, hydrolyzed wheat protein, beta-carotene, faex (yeast) extract, helianthus annuus (sunflower) seed oil, allantoin, bisabolol, sodium ursolate, sodium oleanolate, phenoxyethanol, dimethicone, carbomer, xanthan gum, benzoic acid, ethylhexylglycerin, butylene glycol, sodium hydroxide, dehydroacetic acid, alcohol, sodium chloride, sodium sulfate, tocopherol, tocopheryl acetate, ascorbyl palmitate, ascorbic acid, citric acid, lactic acid, sodium benzoate, potassium sorbate, glucose, parfum (fragrance), ci 19140 (fd&c yellow no.5)

Revolution Hair
X

Right Click

No right click