High Perfection Eye Cream, 15 ml

Multiaktivní péče o oční okolí na vyhlazení drobných vrásek a proti tmavým kruhům pod očima
Výrobce
Dr. med. Christine SCHRAMMEK Dr. med. Christine SCHRAMMEK
7/460300
Řada
skladem
Alternativní zboží

Citlivé oblasti očního okolí poskytuje krém optimální hydrataci, chrání ji před nepříznivými vlivy životního prostředí a před ztrátou pružnosti. Pleť kolem očí je po použití hladší a vláčnější. Krém obsahuje kofein, hydratační kyselinu hyaluronovou, zkrášlující bio peptidy a rostlinný komplex Biophy

... Číst dál
1 339 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 10 z 10
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro normální pleť, pro hydrataci pleti, pro všechny typy pleti

Citlivé oblasti očního okolí poskytuje krém optimální hydrataci, chrání ji před nepříznivými vlivy životního prostředí a před ztrátou pružnosti. Pleť kolem očí je po použití hladší a vláčnější. Krém obsahuje kofein, hydratační kyselinu hyaluronovou, zkrášlující bio peptidy a rostlinný komplex Biophytex®. Tento oční krém je vhodný pro všechny typy pleti a může být bez problémů aplikován pod make-up.

Použití: Nanášejte krém každé ráno a večer na oblast očního okolí a jemně jej prsty vklepejte. Vhodný také pro oční masáž v salonu.

Hlavní složky:
• angrešt indický
• kyselina hyaluronová
• kofein
• biophytex
• DMS

vhodné pro vegany

ESSENTIAL
Denní péče pro každý typ pleti

Produkty tvoří základ péče o normální pleť. Každé aplikaci krémů a masek by mělo předcházet jemné, ale důkladné čištění obličeje. Správné čištění, které je přizpůsobeno aktuálnímu stavu pleti představuje jeden z nejdůležitějších kroků v péči o pleť. Pouze perfektně vyčištěná pleť je vnímavá k následujícím pěstícím přípravkům a účinným látkám. Nedochází k narušení přirozené rovnováhy pleti, naopak - pokožka je chráněna používáním speciálních čisticích a peelingových přípravků. Navíc tato řada nabízí produkty, které jsou vhodné pro každý typ pleti.

Aqua (Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Pentylene Glycol, Glycerin, Squalane, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Butylene Glycol, Hydrogenated Lecithin, Glyceryl Polymethacrylate, C12-16 Alcohols, Palmitic Acid, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Ruscus Aculeatus Root Extract, Centella Asiatica Leaf Extract, Calendula Officinalis (Marigold) Flower Extract, Panthenol, Caffeine, Biosaccharide Gum-1, Hydrolyzed Yeast Protein, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Peg-8, Phyllanthus Emblica Fruit Extract, Ammonium Glycyrrhizate, Escin, Sodium Hyaluronate, Ceramide NP, Palmitoyl Hexapeptide-12, Tocopherol, Lecithin, Glyceryl Stearate, Glyceryl Oleate, Glyceryl Caprylate, Ascorbyl Palmitate, Citric Acid, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Sodium Citrate, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide

Revolution Hair
X

Right Click

No right click