Resvera Cell Concentrate, 30 ml

Výživný posilující koncentrát
Výrobce
Dr. med. Christine SCHRAMMEK Dr. med. Christine SCHRAMMEK
7/495000
Řada
skladem

Oživující, posilující koncentrát s resveratrolem a vitamínem C. Vysoce hodnotná textura přípravku splývá s pletí a bezprostředně po nanesení se vstřebává. Podporuje dojem mladistvé a dokonale pěstěné pleti - v každém věku. Koncentrát uchovává svěží vzhled, pomáhá předcházet známkám předčasného stárn

... Číst dál
1 744 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 2 z 2
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro zdravou pleť, pro suchou pleť, pro zralou pleť

Oživující, posilující koncentrát s resveratrolem a vitamínem C. Vysoce hodnotná textura přípravku splývá s pletí a bezprostředně po nanesení se vstřebává. Podporuje dojem mladistvé a dokonale pěstěné pleti - v každém věku. Koncentrát uchovává svěží vzhled, pomáhá předcházet známkám předčasného stárnutí pleti a je ideální při ubývající vitalitě, pro unavenou pleť a pokožku se suchými místy. 

Použití: Nanášejte každé ráno a večer několik kapek na obličej, krk a dekolt ještě před tím, než použijete denní nebo noční krém.

Tip: Používejte produkt Resvera Cell Concentrate také preventivně. Stres a nepříznivé vlivy životního prostředí vedou stále častěji k tomu, že i mladá pleť vykazuje zvýšenou potřebu vitality.  

Hlavní složky:
• resveratrol ("molekula mládí" z vína)
• vitamin C
• silanol (sloučenina obsahující křemík)

Vhodné pro vegany.

BEAUTY ELEMENTS
Vysoce účinná péče pro zdravou pleť

Beauty Elements jsou klasické výrobky kosmetické značky Dr. med. Christine Schrammek. Základní pěstící přípravky jsou určeny pro pleť s vysokými nároky. Zásadní a vysoce účinné látky se starají o zářivou a zdravou pleť. Propůjčují pokožce novou svěžest, aktivně ji posilují a působí preventivně proti známkám stárnutí. Beauty Elements poskytují pleti každého věku extra péči a lze je bez problémů kombinovat s dalšími produkty značky derma.cosmetics.

Aqua (Water), Glycerin, Dicaprylyl Carbonate, Propylene Glycol, Pentylene Glycol, Polyglyceryl-10 Laurate, Hydrolyzed Lepidium Meyenii Root, Betaine, Methylsilanol Mannuronate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Xanthan Gum, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Parfum (Fragrance), Vitis Vinifera (Grape) Vine Extract, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Sodium Hydroxide, Disodium EDTA, Citric Acid, Sorbic Acid, Phenoxyethanol

Revolution Hair
X

Right Click

No right click