Hyaluron HY+ Performance serum, 30 ml

Sérum pro podporu hydratace a vitality
Výrobce
Dr. med. Christine SCHRAMMEK Dr. med. Christine SCHRAMMEK
7/436000
Řada
skladem
Alternativní zboží

Speciální sérum s mnohostranným hyaluronovým účinkem pro efektivní hydrataci a regeneraci pokožky. Hedvábná textura splývá s pletí, intenzivně zvlhčuje a chrání před úbytkem kyseliny hyaluronové a kolagenu. Zároveň stimuluje produkci kyseliny hyaluronové. Vrásky jsou vyplněné, pleť získává pevný a v

... Číst dál
1 497 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 2 z 2
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro zdravou pleť, pro hydrataci pleti, pro zralou pleť

Speciální sérum s mnohostranným hyaluronovým účinkem pro efektivní hydrataci a regeneraci pokožky. Hedvábná textura splývá s pletí, intenzivně zvlhčuje a chrání před úbytkem kyseliny hyaluronové a kolagenu. Zároveň stimuluje produkci kyseliny hyaluronové. Vrásky jsou vyplněné, pleť získává pevný a vypnutý vzhled. Pro hladkou a mladistvě vypadající pokožku.

Použití: Nanášejte každé ráno a večer, v případě potřeby také během dne, na vyčištěnou pokožku. Jemně sérum vmasírujte. Po krátké době působení naneste obvyklý pěstící krém.

Hlavní složky:
• vysokomolekulární kyselina hyaluronová
• HyaCare® 50
• Hyanify™ 
• Rosmarinyl™ glykosid
• vitamín E

Vhodné pro vegany.

BEAUTY ELEMENTS
Vysoce účinná péče pro zdravou pleť

Beauty Elements jsou klasické výrobky kosmetické značky Dr. med. Christine Schrammek. Základní pěstící přípravky jsou určeny pro pleť s vysokými nároky. Zásadní a vysoce účinné látky se starají o zářivou a zdravou pleť. Propůjčují pokožce novou svěžest, aktivně ji posilují a působí preventivně proti známkám stárnutí. Beauty Elements poskytují pleti každého věku extra péči a lze je bez problémů kombinovat s dalšími produkty značky derma.cosmetics.

Aqua (Water), Glycerin, Pentylene Glycol, Dicaprylyl Carbonate, Dicaprylyl Ether, Saccharide Isomerate, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Tocopheryl Acetate, Rosmarinyl Glucoside, Inositol, Propanediol, Xanthan Gum, Citrus Grandis (Grapefruit) Seed Extract, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Polyglyceryl-10 Laurate, Perilla Ocymoides Leaf Extract, Acorus Gramineus Root/Stem Extract, Parfum (Fragrance), Disodium Phosphate, Sodium Phosphate, Sodium Citrate, Citric Acid, Glyceryl Caprylate, Sodium Hydroxide

Revolution Hair
X

Right Click

No right click