Super Soft Cleanser, 50 ml

Jemné čisticí mléko pro suchou a citlivou pleť - vzorek
Výrobce
Dr. med. Christine SCHRAMMEK Dr. med. Christine SCHRAMMEK
7/612040
Řada
skladem
Alternativní zboží

Čisticí mléko s obsahem hodnotných olejů z jojoby a avokáda jemně pleť čistí a chrání ji před dehydratací. Se zklidňujícími výtažky z měsíčku a bisabololu. Mléko má pH neutrální, vhodné také pro odstranění očního make-upu.

Použití: Aplikujte ráno a večer na obličej, krk a dekolt krouživými pohyby. N

... Číst dál
399 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 2 z 2
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro normální pleť, pro citlivou pleť, pro všechny typy pleti

Čisticí mléko s obsahem hodnotných olejů z jojoby a avokáda jemně pleť čistí a chrání ji před dehydratací. Se zklidňujícími výtažky z měsíčku a bisabololu. Mléko má pH neutrální, vhodné také pro odstranění očního make-upu.

Použití: Aplikujte ráno a večer na obličej, krk a dekolt krouživými pohyby. Nechte krátce účinkovat. Opláchněte vlažnou vodou.

Hlavní složky:
• extrakt z lékořice
• bisabolol
• měsíček lékařský
• avokádový olej
• pšeničné proteiny
• allantoin

vhodné pro vegany

ESSENTIAL
Produkty tvoří základ péče o normální pleť. Každé aplikaci krémů a masek by mělo předcházet jemné, ale důkladné čištění obličeje. Správné čištění, které je přizpůsobeno aktuálnímu stavu pleti představuje jeden z nejdůležitějších kroků v péči o pleť. Pouze perfektně vyčištěná pleť je vnímavá k následujícím pěstícím přípravkům a účinným látkám. Nedochází k narušení přirozené rovnováhy pleti, naopak - pokožka je chráněna používáním speciálních čisticích a peelingových přípravků. Navíc tato řada nabízí produkty, které jsou vhodné pro každý typ pleti.

Aqua (Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl Alcohol, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Ceteareth-12, Ceteareth-20, Decyl Glucoside, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Calendula Officinalis (Marigold) Flower Extract, Hypericum Perforatum Flower/Leaf/Stem Extract, Hydrolyzed Wheat Protein, Bisabolol, Allantoin, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Carbomer, Xanthan Gum, Glycine Soja (Soybean) Oil, Benzoic Acid, Sodium Hydroxide, Tetrasodium Iminodisuccinate, Dehydroacetic Acid, Diethylhexyl Syringylidenemalonate, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Tocopherol, Parfum (Fragrance), Linalool

Revolution Hair
X

Right Click

No right click