Time Control Anti Aging Concealer + Make-up SPF 15 nr.03, 3 ml

Korektor a make-up s anti-aging účinkem - vzorek
Výrobce
etre belleetre belle
8/0642-T103
Řada
skladem
Spojuje anti-aging technologii péče s rovnoměrným a zářivým účinkem make-upu. Představuje kombinaci hydratačního korektoru a zpevňujícího pěstícího make-upu se střední krycí schopností. Nanesením dochází k okamžitému zjemnění suchých linek a vrásek. Pleť získává rovnoměrně zářivý a hedvábný vzhled – ... Číst dál
50 Kč
  • Popis

Spojuje anti-aging technologii péče s rovnoměrným a zářivým účinkem make-upu. Představuje kombinaci hydratačního korektoru a zpevňujícího pěstícího make-upu se střední krycí schopností. Nanesením dochází k okamžitému zjemnění suchých linek a vrásek. Pleť získává rovnoměrně zářivý a hedvábný vzhled – působí jako omlazená.

V prvním kroku skrývá hydratační a vyhlazující korektor tmavé kruhy pod očima, vrásky a nerovnosti pleti. Synergicky působící látky chrání pleť před předčasným stárnutím, které způsobují nepříznivé vlivy životního prostředí jako UV záření a ozon.

Použití: pečlivě aplikujte štětečkem a rozetřete doztracena.

V druhém kroku make-up okamžitě vyrovnává suché linky a vrásky. Obsažená účinná látka ze sójových proteinů vypíná pleť neviditelnou sítí a dodává jí novou pružnost. Pleť získává rovnoměrný, hedvábný vzhled a působí jako omlazená.

PLEŤ
Krása začíná bezchybnou pletí. Pokud je základ správně nanesený, působí pleť jemným a hedvábným dojmem. Považujte svou pleť za plátno umělce. Díky optimálnímu základnímu „nátěru“, který může být přirozeně lehký i perfektně krycí, dochází ke sjednocení pleti a make-upu bez výrazných barevných přechodů. Díky výjimečným konzistencím a rozmanitým odstínům jsou uspokojeny požadavky pro každý typ pleti! Najděte si také Vy svůj make-up, který Vám bude vyhovovat!

Revolution Hair
X

Right Click

No right click