Beard Oil, 30 ml

Olej na vousy
Výrobce
Vitality´sVitality´s
2/31.28096
Řada
skladem
Zjemňuje vousy, dodává jim lesk a hydrataci, aniž by působily mastným dojmem. Olej obsahuje směs vzácných rostlinných olejů, mezi které patří olej ze sladkých mandlí, který hydratuje a zklidňuje a olej z meruněk, jenž je velmi výživný a zároveň bohatý na vitamíny A, C a na nenasycené mastné kyseliny ... Číst dál
405 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 6 z 6
  • Popis

Vlastnosti

pro pleť s vousy

Zjemňuje vousy, dodává jim lesk a hydrataci, aniž by působily mastným dojmem. Olej obsahuje směs vzácných rostlinných olejů, mezi které patří olej ze sladkých mandlí, který hydratuje a zklidňuje a olej z meruněk, jenž je velmi výživný a zároveň bohatý na vitamíny A, C a na nenasycené mastné kyseliny.

For Man
Exkluzivní péče pro muže

Péče pro muže zahrnuje přípravky, které jsou vhodné pro vlasy, tělo a vousy. Všechny produkty jsou bez parabenů, čímž dochází k eliminaci vzniku podráždění. Vůně evokuje oblast Středomoří a země Orientu. Ve složení nalezneme účinné látky jako např. taurin, který navrací vlasům sílu a vitalitu, kyselinu salicylovou, allantoin, olej ze sladkých mandlí, z meruňkových jader, aloe vera, bisabolol, mentol, výtažek z kokosového oleje, zklidňující panthenol a kapsikum s antibakteriálními účinky.

Revolution Hair
X

Right Click

No right click