Peel-Off Mask, 75 ml

Slupovací maska Peel-Off
Výrobce
etre belleetre belle
8/3806-0000
Řada
skladem
Hydratační slupovací maska pro jemnou pleť se speciálním komplexem účinných látek Aquarich, který poskytuje pleti 24hodinovou hloubkovou hydrataci. Kyselina hyaluronová a hedvábí optimalizují hydratační schopnost pleti a vyhlazují suché linky a vrásky. Obsažená červená řasa ruducha podporuje zpevněn ... Číst dál
695 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 2 z 2
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro hydrataci pleti

Hydratační slupovací maska pro jemnou pleť se speciálním komplexem účinných látek Aquarich, který poskytuje pleti 24hodinovou hloubkovou hydrataci. Kyselina hyaluronová a hedvábí optimalizují hydratační schopnost pleti a vyhlazují suché linky a vrásky. Obsažená červená řasa ruducha podporuje zpevnění a vypnutí kontur, dodává pokožce pevnost a mladistvý vzhled.

POUŽITÍ: Naneste masku v tenké vrstvě na vyčištěnou a zcela suchou pokožku. Vynechejte oblast rtů, úst a očí. Nechte působit 15-20 minut a poté masku pomalu sloupněte ze stran obličeje směrem ke středu. Zbytky odstraňte vlhkým vatovým tamponem.

Tip: Podle potřeby můžete masku používat až 3x týdně. Ideální je po aplikaci masky nanést hydratační přípravek - např. Quicklift Day & Night Serum. Péči vhodně doplníte také používáním Day & Night Creamu.

Aktivní složky:
• kyselina hyaluronová
• Aquarich (výtažek ze semen ovsa hřebílkatého)
• hedvábí
• panthenol

Účinky:
• poskytuje pleti extra porci hydratace
• zjemňuje a vyrovnává
• vypíná pleť
• vyhlazuje suché linky a vrásky

Hyaluronic3 pro pleť s nedostatkem hydratace
Kyselina hyaluronová disponuje schopností vázat ve velkém množství vodu. Ta je důležitou součástí pokožky pro vyvážený obsah hydratace, pro pevnost a elasticitu. Díky multiaktivnímu komplexu kyseliny hyaluronové, který je v řadě hyaluronic3 obsažen, dochází k reaktivaci zásobáren vlhkosti v pleti a k jejich vyplnění. Díky tomuto inteligentnímu víceúrovňovému systému je pleť přirozeně vyplněna zevnitř. Peptidy, které dodávají pleti strukturu, podporují tento intenzivně hydratační a jemně modelační pěstící účinek.

Zvýšená hydratace pleti již po dvou hodinách až o 79 %

Aqua [Water], Alcohol Denat., Polyvinyl Alcohol, Propylene Glycol, Glycerin, Polyglyceryl-10 Laurate, Panthenol, Phenoxyethanol, Parfum [Fragrance], Sodium Hyaluronate, Galactoarabinan, Hydrolyzed Silk, Citric Acid, Ethylhexylglycerin, Porphyridium Cruentum Extract, Avena Strigosa Seed Extract, Lecithin, Potassium Sorbate, CI 42090 [Blue 1], Caprylyl Glycol

Revolution Hair
X

Right Click

No right click