Daily Hydra Maximum SPF 20, 50 ml

Každodenní porce hydratace s OF 20
Výrobce
Dr. med. Christine SCHRAMMEK Dr. med. Christine SCHRAMMEK
7/475000
Řada
skladem

Hydratační fluid intenzivně zásobuje pleť vlhkostí, chrání před poškozeními, která jsou způsobena UV zářením a před volnými radikály, zabraňuje předčasným známkám stárnutí pleti a propůjčuje pokožce novou svěžest a vitalitu. Optimální i jako denní péče pro muže.

Použití: Nanášejte každé ráno na vyčiš

... Číst dál
1 348 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 4 z 4
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro hydrataci pleti, pro suchou pleť, pro muže, ochrana před sluncem

Hydratační fluid intenzivně zásobuje pleť vlhkostí, chrání před poškozeními, která jsou způsobena UV zářením a před volnými radikály, zabraňuje předčasným známkám stárnutí pleti a propůjčuje pokožce novou svěžest a vitalitu. Optimální i jako denní péče pro muže.

Použití: Nanášejte každé ráno na vyčištěnou pokožku obličeje, krku a dekoltu.

Hlavní složky:
• Peelmoist ES 160
• TEGO® přírodní betain
• bambucké máslo
• Pentavitin®
• RonaCare® ektoin
• vitamín E
• UVA a UVB filtr
• ginkgo biloba
• olivový a avokádový olej

Vhodné pro vegany.

HYDRATING
Intenzivní hydratační péče pro suchou pleť

Voda je elixírem života naší pleti. Pokožka by však neměla absorbovat vodu pouze dostatečným pitným režimem, ale měli bychom jí zajistit dostatečnou hydrataci také používáním správně zvolených kosmetických přípravků, které se starají o zásobování a vázání vlhkosti v pleti. Pleť je od přírody vybavena přirozenými hydratačními faktory, které jsou schopny zásobovat vlhkostí rohovou vrstvu kůže. Pokud je ale rohová vrstva vysušená v důsledku nedostatku hydratace, např. kvůli klimatizaci, silnému pocení nebo dlouhodobému opalování, přirozené hydratační faktory se mohou ztratit. Z tohoto důvodu obsahují produkty řady HYDRATING derma. cosmetics Dr. med. Christine Schrammek složky, které podporují vázání vlhkosti v buňkách. Pro svěží a vypnutou pleť.

Aqua (Water), Octocrylene, Caprylic/Capric Triglyceride, C12-15 Alkyl Benzoate, Glycerin, Pentylene Glycol, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Dicaprylyl Carbonate, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Potassium Cetyl Phosphate, Tocopheryl Acetate, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Distarch Phosphate, Betaine, Hydrogenated Palm Glycerides, Hydrogenated Coco-Glycerides, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Saccharide Isomerate, Cetearyl Alcohol, Behenyl Alcohol, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Papain, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Hydroxyacetophenone, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Xanthan Gum, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Caprylyl Glycol, Cetearyl Glucoside, 1,2-Hexanediol, Propylene Glycol, Tocopherol, Ectoin, Calcium Pantothenate, Glucose, Urea, Magnesium Lactate, Serine, Proline, Magnesium Chloride, Alanine, Parfum (Fragrance), Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Lactic Acid, Potassium Lactate, Sodium Citrate, CI 42090 (FD&C Blue No.1)

Revolution Hair
X

Right Click

No right click