Pearl Concentrate, 40 ml

Perlový koncentrát
Výrobce
etre belleetre belle
8/4093-0000
Řada
skladem
Fáze 3 + B

Perlový koncentrát je koncentrovaný komplex účinných látek s CellActive White, derivátem vitamínu C a látkou Aquarich. Produkt má trojí účinek: neutralizuje pleť po ovocném peelingu, je vhodný pro koncentrované ošetření pigmentových skvrn a jako hydratační sérum působí po nanesení na toniz ... Číst dál
805 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 5 z 5
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro rovnoměrnou pigmentaci

Fáze 3 + B

Perlový koncentrát je koncentrovaný komplex účinných látek s CellActive White, derivátem vitamínu C a látkou Aquarich. Produkt má trojí účinek: neutralizuje pleť po ovocném peelingu, je vhodný pro koncentrované ošetření pigmentových skvrn a jako hydratační sérum působí po nanesení na tonizovanou pleť.

Použití: ráno a večer naneste na tonizovanou pokožku obličeje nebo na pleť po peelingu. Pro intenzivní ošetření naneste bodově na pigmentovaná místa. Nechte zcela vstřebat. Nakonec naneste perlový denní krém nebo perlový noční krém.

Fáze každodenního používání:
Fáze 1: perlová čisticí pěna
Fáze 2: perlové osvěžující tonikum
Fáze 3: perlový koncentrát
Fáze 4: perlový denní krém nebo perlový denní krém s OF 50 nebo perlový noční krém
Krém na ruce může být použit při každém ošetření i mimo něj.

Pro každodenní ošetření nejprve na pleť napěňte krémově jemnou perlovou čisticí pěnu. Poté pokožku opláchněte a naneste perlové osvěžující tonikum, které aplikujte dlaněmi nebo na vatovém tamponku. Pleť bude viditelně čistá a chráněná. Nakonec naneste perlový koncentrát jako sérum pro intenzivní hydrataci pokožky. Ráno můžete podle potřeby používat výživný perlový denní krém s OF 50 nebo denní krém. Večer nanášejte regenerační detoxikační noční krém pro zesvětlení pleti.

Fáze intenzivního ošetření:
Fáze A: perlový ovocný peeling
Fáze B: perlový koncentrát
Fáze C: perlový noční krém jako maska

Intenzivní peelingové ošetření využívejte podle potřeby. Nemělo by se však v žádném případě aplikovat více než jednou týdně. Perlový ovocný peeling naneste na vyčištěnou a tonizovanou pokožku obličeje a nechte krátce působit. Po aplikaci peelingu musí být pleť bezpodmínečně neutralizována perlovým koncentrátem, protože pokožka je po peelingu velmi citlivá a došlo také ke snížení hodnoty pH. Jakmile koncentrát nanesete, můžete přejít ke zklidnění pleti a k jejímu intenzivnímu ošetření tím, že nanesete krém v silné vrstvě jako masku. Masku pak nechte působit asi 15 minut. Poté zbytky přípravku jednoduše vmasírujte do pleti nebo odstraňte vatovým tamponem.

Purewhite pro bezchybnou pleť - Bělící pleťová péče
Intenzivní péče pro cílené ošetření pigmentových skvrn a pro získání bezchybné čisté pokožky. Zesvětlující regenerační řada zabraňuje nové tvorbě hyperpigmentace a zároveň o pleť pečuje. Perlové proteiny dodávají pleti hydrataci a současně jí navrací potřebné živiny a vyživující látky. Obsažený komplex účinných látek s obsahem kyseliny glykolové, kyseliny oktadecenové, vitamínu C a perlového purinu aktivuje regeneraci pleti a zanechává ji hedvábně jemnou. Výrobky řady purewhite zlepšují vzhled pokožky, chrání ji před nerovnoměrnostmi, pigmentovými skvrnami, způsobenými slunečním zářením a hyperpigmentací, která se může objevit v těhotenství nebo v důsledku léčebné procedury. Pokožka je také chráněna před jizvičkami z akné a před stařeckými skvrnami.
Výsledky testu podle dermatologického výzku s O. D. A. whiteTM = oktadecenovou kyselinou.

Aqua [Water], Pentylene Glycol, Sodium Ascorbyl Phosphate, Polysorbate 20, Glycerin, Phenoxyethanol, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Propylene Glycol, PPG-3 Myristyl Ether, Carbomer, Alcohol Denat., Parfum [Fragrance], Pearl Powder, Tabebuia Impetiginosa Bark Extract [Tabebuia Bark Extract], Niacinamide, Ethylhexylglycerin, Sodium Citrate, Tetrasodium Iminodisuccinate, Avena Strigosa Seed Extract, Lecithin, Zinc PCA, Chlorella Vulgaris/Lupinus Albus Protein Ferment, Nasturtium Officinale Flower/Leaf Extract, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate

Revolution Hair
X

Right Click

No right click