Pearl Day Cream, 50 ml

Perlový denní krém
Výrobce
etre belleetre belle
8/4094-0000
Řada
skladem
Fáze 4

Denní krém obsahuje ochranný filtr, který působí proti nepříznivým vlivům slunečního záření. K zamezení syntézy melaninu dochází díky třem účinným látkám: O. D. A. White, CellActive White a SymWhite. O. D. A. White zabraňuje vzniku tyrosinu, CellActive White blokuje tyrosinázu a přenos melanin ... Číst dál
1 115 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 5 z 5
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro rovnoměrnou pigmentaci

Fáze 4

Denní krém obsahuje ochranný filtr, který působí proti nepříznivým vlivům slunečního záření. K zamezení syntézy melaninu dochází díky třem účinným látkám: O. D. A. White, CellActive White a SymWhite. O. D. A. White zabraňuje vzniku tyrosinu, CellActive White blokuje tyrosinázu a přenos melaninu a SymWhite zabraňuje syntéze tyrosinu a melaninu. Vitamín C posiluje pleť zevnitř a stimuluje imunitní systém. Bisabolol zamezuje pigmentaci, která je způsobena záněty.

Použití: ráno naneste po aplikaci perlového koncentrátu na pokožku obličeje, krku a dekoltu.

Fáze každodenního používání:
Fáze 1: perlová čisticí pěna
Fáze 2: perlové osvěžující tonikum
Fáze 3: perlový koncentrát
Fáze 4: perlový denní krém nebo perlový denní krém s OF 50 nebo perlový noční krém
Krém na ruce může být použit při každém ošetření i mimo něj.

Pro každodenní ošetření nejprve na pleť napěňte krémově jemnou perlovou čisticí pěnu. Poté pokožku opláchněte a naneste perlové osvěžující tonikum, které aplikujte dlaněmi nebo na vatovém tamponku. Pleť bude viditelně čistá a chráněná. Nakonec naneste perlový koncentrát jako sérum pro intenzivní hydrataci pokožky. Ráno můžete podle potřeby používat výživný perlový denní krém s OF 50 nebo denní krém. Večer nanášejte regenerační detoxikační noční krém pro zesvětlení pleti.

Fáze intenzivního ošetření:
Fáze A: perlový ovocný peeling
Fáze B: perlový koncentrát
Fáze C: perlový noční krém jako maska

Intenzivní peelingové ošetření využívejte podle potřeby. Nemělo by se však v žádném případě aplikovat více než jednou týdně. Perlový ovocný peeling naneste na vyčištěnou a tonizovanou pokožku obličeje a nechte krátce působit. Po aplikaci peelingu musí být pleť bezpodmínečně neutralizována perlovým koncentrátem, protože pokožka je po peelingu velmi citlivá a došlo také ke snížení hodnoty pH. Jakmile koncentrát nanesete, můžete přejít ke zklidnění pleti a k jejímu intenzivnímu ošetření tím, že nanesete krém v silné vrstvě jako masku. Masku pak nechte působit asi 15 minut. Poté zbytky přípravku jednoduše vmasírujte do pleti nebo odstraňte vatovým tamponem.

Purewhite pro bezchybnou pleť - Bělící pleťová péče
Intenzivní péče pro cílené ošetření pigmentových skvrn a pro získání bezchybné čisté pokožky. Zesvětlující regenerační řada zabraňuje nové tvorbě hyperpigmentace a zároveň o pleť pečuje. Perlové proteiny dodávají pleti hydrataci a současně jí navrací potřebné živiny a vyživující látky. Obsažený komplex účinných látek s obsahem kyseliny glykolové, kyseliny oktadecenové, vitamínu C a perlového purinu aktivuje regeneraci pleti a zanechává ji hedvábně jemnou. Výrobky řady purewhite zlepšují vzhled pokožky, chrání ji před nerovnoměrnostmi, pigmentovými skvrnami, způsobenými slunečním zářením a hyperpigmentací, která se může objevit v těhotenství nebo v důsledku léčebné procedury. Pokožka je také chráněna před jizvičkami z akné a před stařeckými skvrnami.
Výsledky testu podle dermatologického výzku s O. D. A. whiteTM = oktadecenovou kyselinou.

Aqua [Water], Cetearyl Alcohol, Pentylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Distarch Phosphate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Octocrylene, PEG-100 Stearate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Propylheptyl Caprylate, Isopropyl Myristate, Dicaprylyl Carbonate, Glyceryl Stearate SE, Sodium Ascorbyl Phosphate, Octadecenedioic Acid, Phenoxyethanol, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Alcohol Denat., Bisabolol, Phenylethyl Resorcinol, Parfum [Fragrance], Niacinamide, Citric Acid, Diethylhexyl Syringylidenemalonate, Microcrystalline Cellulose, Xanthan Gum, Zinc PCA, Caprylyl Glycol, Pearl Powder, Tetrasodium EDTA, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Chlorella Vulgaris/ Lupinus Albus Protein Ferment, Nasturtium Officinale Flower/Leaf Extract, BHT, Tocopherol, Silica

Revolution Hair
X

Right Click

No right click