3-Step Face Care Set Hydra Power, 1 ks

Tříkrokový pleťový set s kyselinou hyaluronovou
Výrobce
etre belleetre belle
8/3251-0001
Řada
skladem
Obsah:
- fleecová maska
- hyaluronové denní a noční sérum
- hyaluronový denní a noční krém 

Quicklift & Day Night Serum - vyplňující a vyhlazující aktivní pěstící sérum s trojím účinkem, obsahem kyseliny hyaluronové a látkou Quicklift působí na pleti jako lifting, avšak bez chirurgického zákroku. Quick ... Číst dál
179 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 9 z 9
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro hydrataci pleti

Obsah:
- fleecová maska
- hyaluronové denní a noční sérum
- hyaluronový denní a noční krém 

Quicklift & Day Night Serum - vyplňující a vyhlazující aktivní pěstící sérum s trojím účinkem, obsahem kyseliny hyaluronové a látkou Quicklift působí na pleti jako lifting, avšak bez chirurgického zákroku. Quicklift obsahuje neviditelné vypínací matrice, které se rychle vstřebávají do pokožky a dodávají jí dlouhodobý vypnutý a pevný vzhled.

Day & Night Cream - obsahuje aktivní hyaluronový komplex s trojím účinkem, který působí v inteligentním víceúrovňovém systému a dodává kyselinu hyaluronovou do různých vrstev pokožky. Hodnotný olej z hroznových jadérek, který je bohatý na antioxidanty stejně jako jojobový olej a skvalen, vhodně celé složení doplňuje. Pleť je opticky vyhlazenější, plnější a vypnutější. Dochází k reaktivaci její mladistvé krásy.

POUŽITÍ: vyčistěte obličej.

Krok 1 – maska: oddělte krok 1 perforovanou linkou od kroku 2 a 3. Otevřete balení podle značky. Masku vyjměte a rozviňte. Položte masku na obličej, vypněte ji a přitlačte. Nechte působit 15-20 minut. Poté masku odejměte a zbytky účinných látek vmasírujte.

Krok 2 – sérum: otevřete balení podle značky a naneste na obličej.

Krok 3 – krém: otevřete balení podle značky a na závěr naneste na obličej krém.

Aktivní látky:
• kyselina hyaluronová
• panthenol, allantoin
• výtažek z čajovníku, okurky, heřmánku, sedmikrásky, lilie, bezu, protěže, konvalinky, jasmínu, pelyňku
• aloe vera

Účinky:
• hydratuje
• vypíná pleť
• zpevňuje a vyhlazuje
• působí na pleti jako lifting bez chirurgického zákroku
• dodává pokožce dlouhodobě vypnutý a omlazený vzhled

Hyaluronic3 pro pleť s nedostatkem hydratace
Kyselina hyaluronová disponuje schopností vázat ve velkém množství vodu. Ta je důležitou součástí pokožky pro vyvážený obsah hydratace, pro pevnost a elasticitu. Díky multiaktivnímu komplexu kyseliny hyaluronové, který je v řadě hyaluronic3 obsažen, dochází k reaktivaci zásobáren vlhkosti v pleti a k jejich vyplnění. Díky tomuto inteligentnímu víceúrovňovému systému je pleť přirozeně vyplněna zevnitř. Peptidy, které dodávají pleti strukturu, podporují tento intenzivně hydratační a jemně modelační pěstící účinek.

Zvýšená hydratace pleti již po dvou hodinách až o 79 %

Hydra Power Fleece Mask - Aqua (Water), Butylene Glycol, Glycerin, Glycereth-26, Betaine, Panthenol, Sodium Hyaluronate, Camellia Sinensis Leaf Extract, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Artemisia Vulgaris Extract, Bellis Perennis (Daisy) Flower Extract, Lilium Candidum Flower Extract, Sambucus Nigra Flower Extract, Leontopodium Alpinium Flower Extract, Convallaria Majalis Extract, Jasminum Officinale (Jasmine) Flower Extract, Allantoin, Adenosine, Dipotassium Glycyrrhizate, Xanthan Gum, Carbomer, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Polysorbate 80, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Fragrance (Parfume) Disodium EDTA, Sodium Hydroxide; hyaluronic3 Quicklift Day & Night Serum - Aqua [Water], Propylene Glycol, Alcohol Denat., Glycerin, Polyglyceryl-10 Laurate, Butylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Benzyl Alcohol, Lactic Acid, Parfum [Fragrance], Sodium Benzoate, Pentylene Glycol, Sodium Bicarbonate, Sodium Lactate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Serine, Sorbitol, Urea, Decyl Glucoside, Caprylyl Glycol, Disodium Sebacate, Hexylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Phenoxyethanol, Sodium Chloride, Allantoin, CI 42090 [Blue 1]

Revolution Hair
X

Right Click

No right click