Handsome Care, 40 ml

Hyaluronový krém na ruce
Výrobce
Dr. med. Christine SCHRAMMEK Dr. med. Christine SCHRAMMEK
7/439000
Řada
skladem
Alternativní zboží

Hyaluronový krém na ruce dodává pokožce hydrataci a ochranu, intenzivně pečuje a zachovává neporušenou kožní bariéru. Pomáhá udržet elasticitu pleti a předcházet vráskám. Velmi rychle se vstřebává do pokožky, nezanechává mastný film a postupným používáním se pokožka rukou stává odolnější. Krém je pe

... Číst dál
330 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 7 z 7
  • Popis
  • Složení

Hyaluronový krém na ruce dodává pokožce hydrataci a ochranu, intenzivně pečuje a zachovává neporušenou kožní bariéru. Pomáhá udržet elasticitu pleti a předcházet vráskám. Velmi rychle se vstřebává do pokožky, nezanechává mastný film a postupným používáním se pokožka rukou stává odolnější. Krém je perfektní na cesty i jako dárek.  

Použití: Několikrát denně nanášejte podle potřeby na ruce a nehty.

Hlavní složky:
• kyselina hyaluronová
• olivový olej
• bambucké máslo

ESSENTIAL
Denní péče pro každý typ pleti

Produkty tvoří základ péče o normální pleť. Každé aplikaci krémů a masek by mělo předcházet jemné, ale důkladné čištění obličeje. Správné čištění, které je přizpůsobeno aktuálnímu stavu pleti představuje jeden z nejdůležitějších kroků v péči o pleť. Pouze perfektně vyčištěná pleť je vnímavá k následujícím pěstícím přípravkům a účinným látkám. Nedochází k narušení přirozené rovnováhy pleti, naopak - pokožka je chráněna používáním speciálních čisticích a peelingových přípravků. Navíc tato řada nabízí produkty, které jsou vhodné pro každý typ pleti.

Aqua (Water), Alcohol, Glycerin, Helianthus Annuus (Sunflower) Hybrid Oil, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate, Cera Alba (Beeswax), Glyceryl Stearate, Sodium Cetearyl Sulfate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Glyceryl Caprylate, Sodium Levulinate, Levulinic Acid, P-Anisic Acid, Tocopherol, Phytic Acid, Sodium Hydroxide, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Limonene, Linalool, Geraniol, Citral, Parfum (Fragrance)

Revolution Hair
X

Right Click

No right click