Hyaluron-Filler Ampoules, 10 x 1,5 ml

Hyaluronové vyplňující ampule
Výrobce
etre belleetre belle
8/4030-0000
Řada
skladem

Omlouváme se, ale produkt momentálně nechodí v běžném balení krabičky. Ampule obdržíte v krásném Etre Belle organza sáčku.

Pro okamžité a dlouhotrvající vyplnění vrásek.

Vyplňující hyaluronové ampule s nízkou molekulární hmotností, lipozomálně zapouzdřenou kyselinou hyaluronovou a dvěma aktivními hya

... Číst dál
945 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 7 z 7
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro hydrataci pleti, pro zralou pleť, pro revitalizaci

Omlouváme se, ale produkt momentálně nechodí v běžném balení krabičky. Ampule obdržíte v krásném Etre Belle organza sáčku.

Pro okamžité a dlouhotrvající vyplnění vrásek.

Vyplňující hyaluronové ampule s nízkou molekulární hmotností, lipozomálně zapouzdřenou kyselinou hyaluronovou a dvěma aktivními hyaluronovými boostery. Ampule zlepšují vzhled pokožky a aktivují pleti vlastní produkci kyseliny hyaluronové. Vyhlazují a vyplňují vrásky zevnitř. Obsažené polysacharidy zajišťují, že účinek ampulí je znatelný ihned po aplikaci.

POUŽITÍ: Poklepáním nechte stéct tekutinu ze špičky ampule. Pak uchopte špičku a ampuli zlomte. Naneste obsah ampule na obličej, krk a dekolt. Jemně jej prsty vklepejte do pokožky a poté naneste odpovídající denní krém. Aplikujte jako kúru nebo jako každodenní péči.

Tip: Díky aktivním látkám vypadá pleť vyhlazená a pevná. S okamžitým a dlouhotrvajícím účinkem hydratují dokonce i velmi suchou pokožku. Obsažené polysacharidy zajišťují, že účinek ampulí je znatelný ihned po aplikaci.

Aktivní látky:
• kyselina hyaluronová
• AquaMaxTM
• Rovisome HA

Účinky:
• aktivují pleti vlastní produkci kyseliny hyaluronové
• vyhlazují a vyplňují vrásky zevnitř
• zpevňují a hydratují
• dodávají pleti pružnost
• vypínají

Hyaluronic3 pro pleť s nedostatkem hydratace
Kyselina hyaluronová disponuje schopností vázat ve velkém množství vodu. Ta je důležitou součástí pokožky pro vyvážený obsah hydratace, pro pevnost a elasticitu. Díky multiaktivnímu komplexu kyseliny hyaluronové, který je v řadě hyaluronic3 obsažen, dochází k reaktivaci zásobáren vlhkosti v pleti a k jejich vyplnění. Díky tomuto inteligentnímu víceúrovňovému systému je pleť přirozeně vyplněna zevnitř. Peptidy, které dodávají pleti strukturu, podporují tento intenzivně hydratační a jemně modelační pěstící účinek.

Zvýšená hydratace pleti již po dvou hodinách až o 79 %

Aqua [Water], Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Polysorbate 20, Acrylates Copolymer, Alcohol, Lecithin, Phenoxyethanol, Sodium Hyaluronate, Potassium Hydrolyzed Polygamma-Glutamate, Polyglyceryl-10 Laurate, Sodium Polyglutamate, Parfum [Fragrance], Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Potassium Phosphate, Citric Acid

Revolution Hair
X

Right Click

No right click