Sole Docciaschiuma Idratante e Lenitivo, 200 ml

Hydratační a zklidňující sprchový gel po opalování
Výrobce
Vitality´sVitality´s
2/21.15012
Řada
skladem
Shower Gel

Sprchový gel pro obličej a tělo čistí, zklidňuje a hydratuje pokožku po vystavení slunci, pro zářivé a trvající opálení.

Sole
Pro hedvábný vzhled sluncem políbených vlasů

Sluneční péče Vitality´s Sole ochrání Vaše vlasy před nepříznivými vlivy slunce, soli, chlóru, UV záření i před úbytkem ... Číst dál
259 Kč-30%181 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 4 z 4
  • Popis

Vlastnosti

pro ochranu, obnovu a lesk

Shower Gel

Sprchový gel pro obličej a tělo čistí, zklidňuje a hydratuje pokožku po vystavení slunci, pro zářivé a trvající opálení.

Sole
Pro hedvábný vzhled sluncem políbených vlasů

Sluneční péče Vitality´s Sole ochrání Vaše vlasy před nepříznivými vlivy slunce, soli, chlóru, UV záření i před úbytkem keratinu ve vlasech. Termální voda ze Spezzana spolu s výtažky z listů olivovníku, klementinek a pomerančů poskytne vlasům optimální množství hydratace, výživy a působí i jako antioxidant. Středozemní med navíc vlasy zjemňuje a propůjčuje jim neodolatelný lesk. Nezatěžuje, vlasy jsou zářivější, hydratované a díky antistatickému efektu jsou také snadno rozčesatelné.

Intensive Aqua
Lázeňská péče pro Vaše vlasy

Voda představuje pramen krásy nejen pro naši pleť, ale i pro naše vlasy. Voda je komplexní složka, která je bohatá na aktivní prvky nezbytné pro lidský život. Jednou z nejvzácnější vod je voda vřídelního původu. Vitality´s využívá pro své produkty řady Intensive Aqua vřídelní vodu ze Spezzana. Tato voda obsahuje oligoprvky, které umožňují jednodušší vstřebávání aktivních rostlinných složek, které byly pečlivě vybrány pro každý typ vlasů. Do vřídelní vody ze Spezza-na byly přidány výtažky z olivových, pomerančových a klementinkových listů.

Revolution Hair
X

Right Click

No right click