Cotton Micellar Water, 150 ml

Micelární voda s bavlnou
Výrobce
etre belleetre belle
8/7001-0000
Řada
skladem
Jemné čištění s obsahem bavlny a s micelární technologií čistí pleť do hloubky, šetrně odstraňuje nečistoty a make-up z pórů a zároveň působí jako rozjasňující a pěstící pleťová voda. Je zvláště jemná, obsahuje bílý čaj a výtažek z bavlny.

POUŽITÍ: několik kapek micelární vody naneste do dlaní nebo

... Číst dál
499 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 5 z 5
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro zářivou pleť, pro všechny typy pleti

Jemné čištění s obsahem bavlny a s micelární technologií čistí pleť do hloubky, šetrně odstraňuje nečistoty a make-up z pórů a zároveň působí jako rozjasňující a pěstící pleťová voda. Je zvláště jemná, obsahuje bílý čaj a výtažek z bavlny.

POUŽITÍ: několik kapek micelární vody naneste do dlaní nebo na vatový tampon a jemným třením ji lehce napěňte. Naneste na obličej a v případě potřeby opláchněte vodou.

Naturel

Přírodní high-tech účinné látky

Značce etre belle se podařilo v řadě naturel spojit mimořádně účinné přírodní látky s tajemstvím babiččiny zahrady. Toto jedinečné spojení, které využívá technologii mikrořas v kombinaci s brokolicí, kukuřicí, ředkví, karotkou, červenou řepou a rozmarýnem, nabízí přirozenou účinnost jako žádný jiný přírodní produkt. Společně se zklidňujícími účinky bílého čaje, s výtažkem z bavlny, s léčivými oleji z meruňkových jadérek a s dužinou z rakytníku zvládne tato řada skutečně cokoliv. Obsahuje také účinné látky, které přispívají k opravě DNA, disponují anti-aging vlastnostmi, zklidňují a hydratují pleť. Mimoto řada obdržela certifikaci NATRUE.

Oprava DNA
DNA pleti je neustále konfrontováno s negativními vlivy vnitřního a vnějšího prostředí. K vnějším vlivům řadíme UV záření, znečištění, působení chemikálií, mezi vnitřní faktory patří stres, špatné stravovací návyky, nedostatek pohybu atd.

Všechny tyto faktory mohou způsobit poškození DNA v buněčném jádru. To znamená, že během dělení buněk vznikají chyby v propojení DNA. Tyto hyby se projevují např. fotoagingem, pigmentovými anomáliemi, poškozením imunitního systému pleti nebo záněty.

Naše pleť však funguje tak, že umí tyto chyby sama napravit. Účinná látka LGAKTIV® GenoFix CPD z mikrořas při této opravě efektivně pomáhá. Studie dokládají, že při používání účinných látek je poškozené DNA opravováno 10x až 100x rychleji a 50 % poškození DNA je opraveno již v rámci jedné hodiny.

Zajedno s přírodou
NATRUE - Přísně kontrolovaný certifikát NATRUE se propůjčuje pouze těm, jejichž výrobky obsahují ingredience odpovídající specifickým požadavkům na přírodní kosmetiku. U každé suroviny je zkoumán nejen její původ, výrobní postup a absence GMO složek, ale kontrole podléhají i samotné produkty. Od uskladnění po expedici jsou pečlivě zkoumány a pouze pokud všechny složky souhlasí a produkt je skutečně přírodní, obdrží certifikát NATRUE. Tak, jako všechny produkty naturel.

DERMATOLOGICKY TESTOVÁNO - Všechny produkty naturel byly testovány nezávislými institucemi na toleranci pleti. Testy podstoupilo padesát dobrovolníků s různými typy pleti, přičemž pokožku pravidelně kontrolovali zkušení dermatologové. Vzhled pokožky byl pak srovnáván s pletí, na kterou byla nanesena pouze voda. Produkt získá certifikát „Dermatologicky testováno“ jen v případě, že se u nikoho neobjeví negativní kožní reakce.

100% VEGAN - Řada naturel je 100% vegan. To znamená, že produkty neobsahují žádné živočišné složky. Pro chranu životního prostředí a zvířat neobsahují ani živočišné produkty jako med, mléčné výrobky, vejce apod.

BIO - Produkty s tímto označením obsahují kvalitní výtažky z kontrolovaného ekologického zemědělství.

Etre belle cosmetics zásadně neprovádí u svých produktů testy na zvířatech a nezadává je ani jiným společnostem. Z tohoto důvodu se vzdává označení „netestováno na zvířatech“.

Aqua [Water], Caprylyl/Capryl Glucoside, Betaine, Alcohol Denat., Decyl Glucoside, Glycerin, Polyglyceryl-10 Laurate, Triethyl Citrate, Gossypium Herbaceum (Cotton) Seed Extract, Alcohol, Glyceryl Caprylate, Parfum [Fragrance], Limonene, Benzoic Acid, Geraniol, Citric Acid, Camellia Sinensis Leaf Extract, Maltodextrin, Citronellol

Revolution Hair
X

Right Click

No right click