Eye Cream, 25 ml

Oční krém s přírodními látkami
Výrobce
etre belleetre belle
8/7003-0000
Řada
skladem
Kvalitní oleje z babiččiny zahrady jsou zkombinovány s high-tech mikrořasami a poskytují ideální péči citlivé a namáhané pokožce očních partií.

POUŽITÍ: ráno a večer naneste po vyčištění na oční kontury a víčka a jemně krém do pokožky vklepejte.

Naturel
Přírodní high-tech účinné látky

Značce etre be

... Číst dál
555 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 6 z 6
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro všechny typy pleti

Kvalitní oleje z babiččiny zahrady jsou zkombinovány s high-tech mikrořasami a poskytují ideální péči citlivé a namáhané pokožce očních partií.

POUŽITÍ: ráno a večer naneste po vyčištění na oční kontury a víčka a jemně krém do pokožky vklepejte.

Naturel
Přírodní high-tech účinné látky

Značce etre belle se podařilo v řadě naturel spojit mimořádně účinné přírodní látky s tajemstvím babiččiny zahrady. Toto jedinečné spojení, které využívá technologii mikrořas v kombinaci s brokolicí, kukuřicí, ředkví, karotkou, červenou řepou a rozmarýnem, nabízí přirozenou účinnost jako žádný jiný přírodní produkt. Společně se zklidňujícími účinky bílého čaje, s výtažkem z bavlny, s léčivými oleji z meruňkových jadérek a s dužinou z rakytníku zvládne tato řada skutečně cokoliv. Obsahuje také účinné látky, které přispívají k opravě DNA, disponují anti-aging vlastnostmi, zklidňují a hydratují pleť. Mimoto řada obdržela certifikaci NATRUE.

Oprava DNA
DNA pleti je neustále konfrontováno s negativními vlivy vnitřního a vnějšího prostředí. K vnějším vlivům řadíme UV záření, znečištění, působení chemikálií, mezi vnitřní faktory patří stres, špatné stravovací návyky, nedostatek pohybu atd.

Všechny tyto faktory mohou způsobit poškození DNA v buněčném jádru. To znamená, že během dělení buněk vznikají chyby v propojení DNA. Tyto hyby se projevují např. fotoagingem, pigmentovými anomáliemi, poškozením imunitního systému pleti nebo záněty.

Naše pleť však funguje tak, že umí tyto chyby sama napravit. Účinná látka LGAKTIV® GenoFix CPD z mikrořas při této opravě efektivně pomáhá. Studie dokládají, že při používání účinných látek je poškozené DNA opravováno 10x až 100x rychleji a 50 % poškození DNA je opraveno již v rámci jedné hodiny.

Zajedno s přírodou
NATRUE - Přísně kontrolovaný certifikát NATRUE se propůjčuje pouze těm, jejichž výrobky obsahují ingredience odpovídající specifickým požadavkům na přírodní kosmetiku. U každé suroviny je zkoumán nejen její původ, výrobní postup a absence GMO složek, ale kontrole podléhají i samotné produkty. Od uskladnění po expedici jsou pečlivě zkoumány a pouze pokud všechny složky souhlasí a produkt je skutečně přírodní, obdrží certifikát NATRUE. Tak, jako všechny produkty naturel.

DERMATOLOGICKY TESTOVÁNO - Všechny produkty naturel byly testovány nezávislými institucemi na toleranci pleti. Testy podstoupilo padesát dobrovolníků s různými typy pleti, přičemž pokožku pravidelně kontrolovali zkušení dermatologové. Vzhled pokožky byl pak srovnáván s pletí, na kterou byla nanesena pouze voda. Produkt získá certifikát „Dermatologicky testováno“ jen v případě, že se u nikoho neobjeví negativní kožní reakce.

100% VEGAN - Řada naturel je 100% vegan. To znamená, že produkty neobsahují žádné živočišné složky. Pro chranu životního prostředí a zvířat neobsahují ani živočišné produkty jako med, mléčné výrobky, vejce apod.

BIO - Produkty s tímto označením obsahují kvalitní výtažky z kontrolovaného ekologického zemědělství.

Etre belle cosmetics zásadně neprovádí u svých produktů testy na zvířatech a nezadává je ani jiným společnostem. Z tohoto důvodu se vzdává označení „netestováno na zvířatech“.

Aqua [Water], Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate SE, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Glycerin, Brassica Oleracea Italica (Broccoli) Seed Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Coco-Caprylate/Caprate, Glyceryl Stearate Citrate, Hydrogenated Vegetable Glycerides, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Gossypium Herbaceum (Cotton) Seed Oil, Hydrogenated Coco-Glycerides, Olus (Vegetable) Oil, Sodium PCA, Tocopherol, Triethyl Citrate, Alcohol, Glyceryl Caprylate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Xanthan Gum, Benzoic Acid, Sucrose, Citric Acid, Hippophae Rhamnoides Oil, Plankton Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Lecithin, Lactic Acid

Revolution Hair
X

Right Click

No right click