Vitalizing Oil Concentrate, 10 ml

Vitalizační olejová péče pro regeneraci pleti
Výrobce
Dr. med. Christine SCHRAMMEK Dr. med. Christine SCHRAMMEK
7/499000
Řada
skladem

Vitalizační olejový koncentrát nabízí regenerační luxusní péči ve formě „tekutého zlata“. Kromě vysoce kvalitních rostlinných olejů obsahuje antioxidační výtažek z řas (Kalpariane®) a vitamín E. Unikátní výtažek z řas stimuluje syntézu kolagenu a hyaluronu, chrání pevnost a pružnost pokožky, má vyni

... Číst dál
895 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 5 z 5
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro zralou pleť, pro hydrataci pleti

Vitalizační olejový koncentrát nabízí regenerační luxusní péči ve formě „tekutého zlata“. Kromě vysoce kvalitních rostlinných olejů obsahuje antioxidační výtažek z řas (Kalpariane®) a vitamín E. Unikátní výtažek z řas stimuluje syntézu kolagenu a hyaluronu, chrání pevnost a pružnost pokožky, má vynikající anti-aging účinky a pomáhá zachovat hydrataci pleti. Vitamín E chrání pokožku před poškozením UV zářením a zároveň pleť vyhlazuje. Obsažené rostlinné oleje obsahují hodnotné látky jako antioxidanty, esenciální mastné kyseliny a vitamíny, které intenzivně o pleť pečují a poskytují jí ochranu. Olej dobře proniká do horních vrstev kůže a aktivuje funkce pleti zevnitř. Regeneruje a vede ke zlepšení stavu pokožky.

Použití: Naneste na vyčištěnou pokožku obličeje, krku a dekoltu. Poté podle potřeby naneste denní nebo noční krém. Jako alternativu můžete smíchat 1-2 kapky s denním nebo nočním krémem - podpoříte tím vyživující schopnosti krému.  

Tip: V kabině se olej pefektně hodí také na masáže.

Hlavní složky:
• arganový olej
• olej z meruňkových jadérek
• olivový olej
• olej ze semen katránu etiopského
• Kalpariane®
• olej z makadamiových ořechů
• jojobový olej
• olej z řeřišnice luční
• vitamín E

Vhodné pro vegany.

VITALITY
Efektivní péče o pleť zaměřená proti známkám stárnutí

Jako dermatoložka a expertka na anti-aging, Dr. med. Christine Schrammek Drusio, upřednostňuje ve vývoji produktů řady VITALITY derma.cosmetics inovativní, vysoce účinné látky jako peptidy, izoflavony a antioxidanty. Optimálně vyladěná kombinace účinných látek chrání pleť před ztrátou elasticity a hydratace. Dochází k posílení kolagenových a elastinových vláken pokožky, díky čemuž je zabráněno předčasným známkám stárnutí pleti. Zralá pleť získává větší pevnost a je jí dodána potřebná vitalita. Výsledkem je hedvábně jemná, hladká a oživená pleť. Za svůj mimořádný účinek vděčí řada Active Future i díky izoflavonům z kořene kosatce, které patří do skupiny fytoestrogenů. Ty jsou známy svým působením proti známkám stárnutí.

S prémiovou řadou TIME CONTROL se podařilo nejen zpomalit proces stárnutí pokožky, ale také dosáhnout viditelného omlazení pleti. Pokožka získává více pružnosti a působí výrazně mladším a zářivějším dojmem.

Caprylic / Capric Triglyceride, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Crambe Abyssinica Seed Oil, Dicaprylyl Carbonate, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Alaria Esculenta Extract, Tocopherol, Parfum (Fragrance), Citronellol

Revolution Hair
X

Right Click

No right click