Moisture Nutritive Low Shampoo, 250 ml

Vyživující šampon pro suché vlasy
Výrobce
Alfaparf MilanoAlfaparf Milano
3/30F16415
Řada
skladem
Alternativní zboží

Jemně vlasy čistí a vyživuje bez zatížení. Dodává jim jemný a hedvábný vzhled, který je charakteristický pro zdravé vlasy.

MOISTURE - řada pro suché vlasy.

Řada pro suché vlasy, které jsou obtížně rozčesatelné. Specifické ošetření obnovuje správnou úroveň hydratace od kořínků po konečky vlasů. Péče do

... Číst dál
471 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 8 z 8
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro výživu a hydrataci vlasů

Jemně vlasy čistí a vyživuje bez zatížení. Dodává jim jemný a hedvábný vzhled, který je charakteristický pro zdravé vlasy.

MOISTURE - řada pro suché vlasy.

Řada pro suché vlasy, které jsou obtížně rozčesatelné. Specifické ošetření obnovuje správnou úroveň hydratace od kořínků po konečky vlasů. Péče dodává vlasům mimořádný lesk a hedvábný vzhled. Zároveň propůjčuje vlasům neuvěřitelnou lehkost.

CHARAKTERISTIKA: opravdová vlasová terapie, která vyživuje vlasy bez zatížení. Za krátkou dobu jsou vlasy vyživené, hydratované a získávají krásný lesk. Složení je obohaceno o vyživující cukry z medu, které zadržují vodu uvnitř vlasového vlákna, rehydratují jej a intenzivně vyživují.

Díky složení, které je bohaté na precizně vybrané a optimálně koncentrované aktivní prvky, je řada Semi di Lino schopna zkvalitnit každý typ vlasového vlákna. Produkty navíc obsahují dva komplexy, které se nacházejí v každém výrobku: Shine Fix a Color Fix.
Shine Fix komplex obsahuje exkluzivní složku - výtažek z lněného semínka, který rozzáří vlasy absolutním leskem a uhladí povrch vlasového vlákna. Ošetřuje a pečuje o všechny typy vlasů.
Color Fix komplex obsahuje inovativní směs UVA a UVB filtrů, které spolu s obsaženými antioxidanty pomáhají chránit barvu, prodloužit její lesk a intenzitu.
Na oba komplexy se však váží i další aktivní látky, které uspokojují potřeby všech typů vlasů a optimalizují stav vlasového vlákna. Všechny výrobky řady Semi di Lino jsou bez „nepřátelských“ ingrediencí a neobsahují sulfáty, parabeny, parafíny, minerální oleje a alergeny.

AQUA (WATER), SODIUM C14-16 OLEFIN SULFONATE, DISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PARFUM (FRAGRANCE), PEG-7 GLYCERYL COCOATE, PHENOXYETHANOL, GLYCOL DISTEARATE, POLYQUATERNIUM-10, SODIUM COCOAMPHOACETATE, TRIDECETH-2 CARBOXAMIDE MEA, SODIUM BENZOATE, LAURETH-4, ETHYLHEXYLGLYCERIN, POLYQUATERNIUM-7, LAURETH-2, PEG/PPG-120/10 TRIMETHYLOLPROPANE TRIOLEATE, DISODIUM EDTA, LACTIC ACID, HEXYLENE GLYCOL, GLYCERIN, CARNOSINE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, FRUCTOSE, GLUCOSE, DEXTRIN, SUCROSE, UREA, LINUM USITATISSIMUM (LINSEED) SEED EXTRACT, CAESALPINIA SPINOSA GUM, POTASSIUM SORBATE, BIOSACCHARIDE GUM-4, ALANINE, ASPARTIC ACID, GLUTAMIC ACID, HEXYL NICOTINATE

Revolution Hair
X

Right Click

No right click