Moisture Nutritive Leave-in Conditioner, 1000 ml

Vyživující bezoplachový kondicionér pro suché vlasy
Výrobce
Alfaparf MilanoAlfaparf Milano
3/30F16420
Řada
skladem
Alternativní zboží
Bezoplachový kondicionér pro suché vlasy. Obsažené vyživující látky zjemňují vlasové vlákno bez zatížení a dodávají vlasům pružnost a extrémní lesk.

Použití: Aplikujte na vlhké vlasy jako poslední krok ošetření. Rovnoměrně naneste do délek a na konečky vlasů a poté přejděte ke stylingu.

MOISTURE - řa ... Číst dál
1 049 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 6 z 6
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro výživu a hydrataci vlasů

Bezoplachový kondicionér pro suché vlasy. Obsažené vyživující látky zjemňují vlasové vlákno bez zatížení a dodávají vlasům pružnost a extrémní lesk.

Použití: Aplikujte na vlhké vlasy jako poslední krok ošetření. Rovnoměrně naneste do délek a na konečky vlasů a poté přejděte ke stylingu.

MOISTURE - řada pro suché vlasy.
Řada pro suché vlasy, které jsou obtížně rozčesatelné. Specifické ošetření obnovuje správnou úroveň hydratace od kořínků po konečky vlasů. Péče dodává vlasům mimořádný lesk a hedvábný vzhled. Zároveň propůjčuje vlasům neuvěřitelnou lehkost.

CHARAKTERISTIKA: opravdová vlasová terapie, která vyživuje vlasy bez zatížení. Za krátkou dobu jsou vlasy vyživené, hydratované a získávají krásný lesk. Složení je obohaceno o vyživující cukry z medu, které zadržují vodu uvnitř vlasového vlákna, rehydratují jej a intenzivně vyživují.

Díky složení, které je bohaté na precizně vybrané a optimálně koncentrované aktivní prvky, je řada Semi di Lino schopna zkvalitnit každý typ vlasového vlákna. Produkty navíc obsahují dva komplexy, které se nacházejí v každém výrobku: Shine Fix a Color Fix.
Shine Fix komplex obsahuje exkluzivní složku - výtažek z lněného semínka, který rozzáří vlasy absolutním leskem a uhladí povrch vlasového vlákna. Ošetřuje a pečuje o všechny typy vlasů.
Color Fix komplex obsahuje inovativní směs UVA a UVB filtrů, které spolu s obsaženými antioxidanty pomáhají chránit barvu, prodloužit její lesk a intenzitu.
Na oba komplexy se však váží i další aktivní látky, které uspokojují potřeby všech typů vlasů a optimalizují stav vlasového vlákna. Všechny výrobky řady Semi di Lino jsou bez „nepřátelských“ ingrediencí a neobsahují sulfáty, parabeny, parafíny, minerální oleje a alergeny.

AQUA (WATER), CETEARYL ALCOHOL, DIMETHICONE, AMODIMETHICONE, PARFUM (FRAGRANCE), PHENOXYETHANOL, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, HEXYLENE GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, ISOPROPYL ALCOHOL, CETRIMONIUM CHLORIDE, TRIDECETH-10, DIMETHICONE PEG-8 MEADOWFOAMATE, FRUCTOSE, GLUCOSE, CITRIC ACID, DEXTRIN, SUCROSE, UREA, GLYCERIN, CARNOSINE, SODIUM BENZOATE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, ALANINE, ASPARTIC ACID, GLUTAMIC ACID, HEXYL NICOTINATE, LINUM USITATISSIMUM (LINSEED) SEED EXTRACT, CAESALPINIA SPINOSA GUM, POTASSIUM SORBATE, BIOSACCHARIDE GUM-4

Revolution Hair
X

Right Click

No right click