Diamond Illuminating Low Shampoo, 250 ml

Jemný rozjasňující šampon pro normální vlasy
Výrobce
Alfaparf MilanoAlfaparf Milano
3/30F16445
Řada
skladem
Alternativní zboží
Rozjasňující šampon dodává vlasovému vláknu jemnost a vitalitu. Vlasy získávají okamžitý a dlouhotrvající zářivý vzhled.

DIAMOND - řada pro normální vlasy

Řada pro normální vlasy, které nevyžadují speciální ošetření, propůjčuje vlasům extrémní a dlouhotrvající lesk, chrání a umocňuje intenzitu barvy a ... Číst dál
471 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 9 z 9
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro normální vlasy

Rozjasňující šampon dodává vlasovému vláknu jemnost a vitalitu. Vlasy získávají okamžitý a dlouhotrvající zářivý vzhled.

DIAMOND - řada pro normální vlasy

Řada pro normální vlasy, které nevyžadují speciální ošetření, propůjčuje vlasům extrémní a dlouhotrvající lesk, chrání a umocňuje intenzitu barvy a zanechává vlasy revitalizované a zářivé jako diamanty!

CHARAKTERISTIKA: perfektně vyvážené složení, jemné, ale výjimečně účinné. Koncentráty účinných látek vlasy revitalizují a dodávají jim ten správný mix prvků pro jejich každodenní krásu. Produkty jsou obohaceny o vitamínový komplex, jenž propůjčuje vlasovému vláknu novou energii a díky antioxidačním schopnostem působí látky obsažené ve složení proti volným radikálům, které jsou převážně zodpovědné za stárnutí vlasového vlákna.

Díky složení, které je bohaté na precizně vybrané a optimálně koncentrované aktivní prvky, je řada Semi di Lino schopna zkvalitnit každý typ vlasového vlákna. Produkty navíc obsahují dva komplexy, které se nacházejí v každém výrobku: Shine Fix a Color Fix.
Shine Fix komplex obsahuje exkluzivní složku - výtažek z lněného semínka, který rozzáří vlasy absolutním leskem a uhladí povrch vlasového vlákna. Ošetřuje a pečuje o všechny typy vlasů.
Color Fix komplex obsahuje inovativní směs UVA a UVB filtrů, které spolu s obsaženými antioxidanty pomáhají chránit barvu, prodloužit její lesk a intenzitu.
Na oba komplexy se však váží i další aktivní látky, které uspokojují potřeby všech typů vlasů a optimalizují stav vlasového vlákna. Všechny výrobky řady Semi di Lino jsou bez „nepřátelských“ ingrediencí a neobsahují sulfáty, parabeny, parafíny, minerální oleje a alergeny.

AQUA (WATER), SODIUM C14-16 OLEFIN SULFONATE, DISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PHENOXYETHANOL, GLYCOL DISTEARATE, PARFUM (FRAGRANCE), POLYQUATERNIUM-10, SODIUM COCOAMPHOACETATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM BENZOATE, LAURETH-4, LAURETH-2, PEG/PPG-120/10 TRIMETHYLOLPROPANE TRIOLEATE, DISODIUM EDTA, POLYQUATERNIUM-7, LACTIC ACID, GLYCERIN, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, CARNOSINE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, TOCOPHEROL, POLYSORBATE 20, LINUM USITATISSIMUM (LINSEED) SEED EXTRACT, CAESALPINIA SPINOSA GUM, POTASSIUM SORBATE, BIOSACCHARIDE GUM-4, ETHOXYDIGLYCOL, LINSEED ACID

Revolution Hair
X

Right Click

No right click