Diamond Illuminating Mask, 200 ml

Rozjasňující maska pro normální vlasy
Výrobce
Alfaparf MilanoAlfaparf Milano
3/30F16449
Řada
skladem
Alternativní zboží
Intenzivně revitalizuje vlasové vlákno, dodává vlasům jemnost a extrémní lesk. Vlasy získávají okouzlující zářivý vzhled.

DIAMOND - řada pro normální vlasy.
Řada pro normální vlasy, které nevyžadují speciální ošetření, propůjčuje vlasům extrémní a dlouhotrvající lesk, chrání a umocňuje intenzitu barvy ... Číst dál
660 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 9 z 9
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro normální vlasy

Intenzivně revitalizuje vlasové vlákno, dodává vlasům jemnost a extrémní lesk. Vlasy získávají okouzlující zářivý vzhled.

DIAMOND - řada pro normální vlasy.
Řada pro normální vlasy, které nevyžadují speciální ošetření, propůjčuje vlasům extrémní a dlouhotrvající lesk, chrání a umocňuje intenzitu barvy a zanechává vlasy revitalizované a zářivé jako diamanty!

CHARAKTERISTIKA: perfektně vyvážené složení, jemné, ale výjimečně účinné. Koncentráty účinných látek vlasy revitalizují a dodávají jim ten správný mix prvků pro jejich každodenní krásu. Produkty jsou obohaceny o vitamínový komplex, jenž propůjčuje vlasovému vláknu novou energii a díky antioxidačním schopnostem působí látky obsažené ve složení proti volným radikálům, které jsou převážně zodpovědné za stárnutí vlasového vlákna.

Díky složení, které je bohaté na precizně vybrané a optimálně koncentrované aktivní prvky, je řada Semi di Lino schopna zkvalitnit každý typ vlasového vlákna. Produkty navíc obsahují dva komplexy, které se nacházejí v každém výrobku: Shine Fix a Color Fix.
Shine Fix komplex obsahuje exkluzivní složku - výtažek z lněného semínka, který rozzáří vlasy absolutním leskem a uhladí povrch vlasového vlákna. Ošetřuje a pečuje o všechny typy vlasů.
Color Fix komplex obsahuje inovativní směs UVA a UVB filtrů, které spolu s obsaženými antioxidanty pomáhají chránit barvu, prodloužit její lesk a intenzitu.
Na oba komplexy se však váží i další aktivní látky, které uspokojují potřeby všech typů vlasů a optimalizují stav vlasového vlákna. Všechny výrobky řady Semi di Lino jsou bez „nepřátelských“ ingrediencí a neobsahují sulfáty, parabeny, parafíny, minerální oleje a alergeny.

AQUA (WATER), CETYL ALCOHOL, HYDROXYPROPYL STARCH PHOSPHATE, C12-15 ALKYL BENZOATE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER), BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, QUATERNIUM-87, PARFUM (FRAGRANCE), PHENOXYETHANOL, PROPYLENE GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, ISOPROPYL ALCOHOL, DISODIUM EDTA, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE, TOCOPHEROL, GLYCERIN, SILICA, LINUM USITATISSIMUM (LINSEED) SEED OIL, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CARNOSINE, LINUM USITATISSIMUM (LINSEED) SEED EXTRACT, BIOSACCHARIDE GUM-4, POLYSORBATE 20, CAESALPINIA SPINOSA GUM, TIN OXIDE, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, ETHOXYDIGLYCOL, LINSEED ACID

Revolution Hair
X

Right Click

No right click