ProbioSense, 50 ml

Probiotický pěstící balzám pro podporu kožní bariéry
Výrobce
Dr. med. Christine SCHRAMMEK Dr. med. Christine SCHRAMMEK
7/443000
Řada
skladem
Jemný balzám posiluje především citlivou pleť. Díky kombinaci probiotických (Lactobacillus Ferment Lysate) a prebiotických aktivních látek významně stabilizuje kožní bariéru a zlepšuje hydrataci pleti o 29 %. Hodnotný brutnákový olej působí proti zánětům. Balzám splývá s pokožkou a zanechává ji zkli ... Číst dál
1 648 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 5 z 5
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro citlivou pleť

Jemný balzám posiluje především citlivou pleť. Díky kombinaci probiotických (Lactobacillus Ferment Lysate) a prebiotických aktivních látek významně stabilizuje kožní bariéru a zlepšuje hydrataci pleti o 29 %. Hodnotný brutnákový olej působí proti zánětům. Balzám splývá s pokožkou a zanechává ji zklidněnou a vyrovnanou. Inovativní vzduchotěsná nádoba optimálně chrání přípravek před vyschnutím a před vnějšími vlivy.

Použití: Ráno a večer naneste na vyčištěnou pokožku obličeje, krku a dekoltu.

Vysoce účinná probiotická péče
Účinné složení je založeno na probiotické aktivní látce, prebiotickém inulinu (funguje jako výživa pro přirozené bakterie pokožky) a výtažku z kůry mimózy. Dochází k efektivnímu zklidnění a ke zmírnění podráždění a začervenání.

Kombinace pre- a probiotických účinků se ukázala jako zvláště efektivní pro vyrovnání mikroorganismů pokožky. Kyselina hyaluronová zvyšuje zásobování hydratací a hodnotný brutnákový olej s vysokým obsahem kyseliny gama-linoleové posiluje kožní bariéru. Společně s vitamíny A a E nabízí balzám pokožce rozsáhlou ochranu a péči. Výsledkem je přirozeně krásná pleť.

Aktivní látky:
• Biotilys®: probiotikum, posiluje kožní bariéru, zklidňuje
• inulin: prebiotikum, zásobuje pleť hydratací
• brutnákový olej: stimuluje hydrataci, zklidňuje pleť, zmírňuje podráždění
• kyselina hyaluronová: váže hydrataci, zlepšuje elasticitu
• bambucké máslo: regeneruje, zklidňuje pleť
• vitamín A: vyhlazuje, vypíná, regeneruje buňky
• vitamín E: působí jako antioxidant, vyhlazuje
• jojobový olej: váže hydrataci

PROBIOSENCE STUDY: Nezávislá studie, která vědecky potvrzuje účinnost ProbioSense *.
-30 % snížení průměrné transepidermální ztráty vody
+29 % zlepšení hydratace pokožky

* klinická studie v souladu s GCP pravidly Německého univerzitního institutu


SENSITIVE
Zklidňující péče pro citlivou pleť

Citlivá pleť reaguje obzvláště citlivě na vnější podněty. Častokrát jsou důsledkem pocity napnutí, začervenalá a suchá místa na kůži nebo dokonce alergické reakce. Produkty řady SENSITIVE zklidňují namáhanou, začervenalou pleť a posilují její odolnost vůči vnějším podnětům a podráždění. Začervenání a pocity napětí jsou redukovány a obsah vlhkosti v pokožce je dlouhodobě zvýšen. Všechny produkty řady SENSITIVE jsou díky absenci vonných látek a minerálních olejů obzvláště dobře snášeny všemi typy pleti.

Aqua (Water), Decyl Oleate, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Ethylhexyl Stearate, Coconut Alkanes, Borago Officinalis Seed Oil, Inulin, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Lactobacillus Ferment Lysate, Mimosa Tenuiflora Bark Extract, Butylene Glycol, Sodium Cetearyl Sulfate, Xanthan Gum, Sodium Hyaluronate, Tocopheryl Acetate, Dehydroxanthan Gum, Coco-Caprylate/Caprate, Benzoic Acid, Benzyl Alcohol, Retinyl Palmitate, Sorbic Acid, Sodium Hydroxide, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance)

Revolution Hair
X

Right Click

No right click