Retinol Peptide Repair 0.3 Night Cream, 30 ml

Noční regenerační krém
Výrobce
etre belleetre belle
8/3518-0000
Řada
skladem

Pro jemnou, hladkou a zářivou pleť.

Noční regenerace pleti s retinol-peptidovým komplexem, kyselinou hyaluronovou a Q10. Účinný retinol může dosáhnout maximálního účinku proti stárnutí hluboko v pokožce díky modernímu přenašeči. Tento moderní retinol je kombinovaný s pokožkou obnovující peptidovou s

... Číst dál
1 120 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 2 z 2
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro zralou pleť, pro zářivou pleť

Pro jemnou, hladkou a zářivou pleť.

Noční regenerace pleti s retinol-peptidovým komplexem, kyselinou hyaluronovou a Q10. Účinný retinol může dosáhnout maximálního účinku proti stárnutí hluboko v pokožce díky modernímu přenašeči. Tento moderní retinol je kombinovaný s pokožkou obnovující peptidovou sloučeninou Matrixyl 3000, hydratačním specialistou hyaluronovou kyselinou a buňky ochraňujícím Q10. Dochází k buněčné regeneraci a produkci kolagenu, jsou redukovány drobné, menší vrásky a známky stárnutí. Navíc pomáhá zjemňovat póry a celkově vyrovnává pokožku.

Použití: Naneste na vyčištěnou pokožku 1x denně večer. Je-li nutné, možno kombinovat s Night Expert Marine Rewenal Serum. Používejte, prosím, Retinol Peptide Cream pouze 1x denně večer. Pokud jste citliví na sluneční záření, používejte ochranné krémy během dne.

Aktivní látky:
• InuMax Adavanced retinol
• Matrixyl 3000
• kyselina hyaluronová
• Q10
• měsíčkový, avokádový a makadamový olej

Time Control anti-aging péče
Inovativní technologie pěstící řady Time Control významně ovlivňuje a potlačuje známky stárnutí kůže, jako jsou suché linky a vrásky, ztráta mladistvé zářivosti pleti nebo nedostatek hydratace. Suché linky a vrásky jsou viditelně redukovány. Time Control je synergicky působícím anti-aging pěstícím konceptem, který efektivně redukuje vrásky pokožky obličeje i očních partií. Zažijte vzájemně působící kombinaci účinných látek pro mladistvě zářivou pleť.

Redukuje hloubku vrásek až o 56 % za 30 dní*

*Prokazatelné zmírnění hloubky vrásek v rámci čtyřtýdenního odborně lékařského testu s 20 osobami v klinicko-dermatologickém výzkumu.

Aqua [Water], Cetearyl Alcohol, Glycerin, Dicaprylyl Ether, Glyceryl Stearate Citrate, Coco-Caprylate/Caprate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Squalane, Glycine Soja (Soybean) Oil, Phenoxyethanol, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Panthenol, Caprylic/Capric Triglyceride, Butylene Glycol, Tocopherol, Isohexadecane, Sodium Stearoyl Glutamate, Xanthan Gum, Polysorbate 20, Retinol, Calendula Officinalis Flower Extract, Polysorbate 80, Ethylhexylglycerin, Allantoin, Inulin Lauryl Carbamate, Cyclodextrin, Parfum [Fragrance], Sodium Hyaluronate, Ubiquinone, Carbomer, Glycine Soja (Soybean) Germ Extract, Behentrimonium Chloride, Sucrose Laurate, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Benzoic Acid, Hexyl Cinnamal, BHA, BHT, Isopropyl Alcohol, Linalool, Limonene, Dehydroacetic Acid, Butylphenyl Methylpropional, Disodium EDTA, Geraniol, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7

Revolution Hair
X

Right Click

No right click